Inspiratie

Chakra’s als poorten naar licht en bewustzijn

Sinds enkele tientallen jaren zijn er 6 nieuwe chakra’s tot ontwikkeling aan het komen. Deze chakra’s helpen ons aan te passen in de nieuwe wereld.

Lees meer >>>

Is het wel zo vanzelfsprekend?

Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar heel lang heb ik alles in mijn leven aangenomen als een vanzelfsprekendheid. Als iets waar ik recht op heb en wat ik soms zelfs eiste.

Lees meer >>>

Vandaag heel ik mijn toekomst

Wat is de oorzaak van ziekte? Na mijn innerlijke reis is mijn conclusie: Vandaag heel ik mijn toekomst.

Lees meer >>>

Alles is mogelijk

Het kwantumveld wordt ook wel het veld van mogelijkheden genoemd. Waar heb jij je koker op gericht en ben je daar blij mee? KwantumKracht helpt om je koker te verplaatsen naar datgene wat echt bij jou past!

Lees meer >>>

Weg met de klachten

In systemisch werk, in een systeem, heeft alles een plek en wil alles erbij horen. In ziekte- en symptoomopstellingen kan dit zichtbaar gemaakt worden.

Lees meer >>>

Creeren vanuit stilstand

Vanuit stilstand kun je het leven creëren dat jij graag wilt. Bewustwording is de eerste stap. Frequenties, resonantie, overtuigingen.

Lees meer >>>

Verantwoordelijk(heid)

Voel jij je verantwoordelijk voor van alles wat niet bij jou hoort? Neem jij je verantwoordelijkheid om het te laten waar het hoort?

Lees meer >>>

Last van vroegkinderlijk trauma?

Vroegkinderlijk trauma treedt op vanaf de bevruchting tot de jonge levensjaren. Een deel van de psyche wordt afgesplitst.

Lees meer >>>

Thuiskomen in jezelf

Door bij jezelf te blijven in plaats van weg te bewegen, voel je je krachtig. Dit vraagt om een bewuste keuze met als gevolg thuiskomen in jezelf.

Lees meer >>>

Heb je last van (de gevolgen van) trauma?

Door de jaren heen heb ik veel over trauma geleerd en hoe energetische en holistische therapie kan helpen om de lading en blokkades die het trauma hebben veroorzaakt, op te lossen.

Lees meer >>>

Doen waar je blij van wordt

Je intuïtie is jouw kompas naar een vreugdevol leven. Volg je hart, doe waar je blij van wordt. Jij bepaalt, niet jouw omstandigheden…

Lees meer >>>

Wat valt er te ontdekken in je chakra’s?

Zelfonderzoek en je chakra’s leren kennen, kan je helpen om vitaliteit, gezondheid en geluk te vergroten. Door hiernaar te kijken, zie je welke levenskwesties, kwaliteiten en uitdagingen bij dat specifieke chakra horen.

Lees meer >>>

Verhoog je trillingsfrequentie, verhoog je levenskwaliteit

Door het verhogen van je trillingsfrequentie, creëer je overvloed en positiviteit in jouw leven. Negatieve gebeurtenissen en emoties raken je minder.

Lees meer >>>

Bewust kiezen

Ik mag terugkomen op een eerder gemaakte keuze. Ik mag ieder moment opnieuw kiezen. Ik mag kiezen wat goed is voor mij.

Lees meer >>>

Veranderingen vragen andere gedachten en gevoelens

Om veranderingen in ons leven te brengen, is het nodig om onze gedachten en gevoelens te veranderen.

Lees meer >>>

Jezelf voorbij lopen

Loop jij jezelf voorbij? Hoe lang ga jij door voordat je je klachten serieus neemt? Ben je je bewust van je spanning en moeheid?

Lees meer >>>

Bewustwording

Door bewustwording ontstaat er een keuze. Anders reageer en handel je op de automatische piloot. Kies jij voor lichtheid of zwaarte?

Lees meer >>>

Intuïtie of verstand

Maak jij keuzes vanuit je verstand of vanuit je intuïtie? In deze blog neem ik je mee hoe verstand en intuïtie een rol in mijn leven spelen.

Lees meer >>>

Energie is de sleutel tot het creëren van jouw leven

Alles is energie. Je kunt energie voor je laten werken, zodat je je eigen leven vorm kunt geven.

Lees meer >>>

Reacties zijn gesloten.