Alles is mogelijk

Ik val maar met de deur in huis. Ik ben ervan overtuigd dat er veel meer mogelijk is dan we denken. Toen ik in 2015 begon aan de opleiding tot holistisch coach en therapeut wilde ik deze gedachte in de praktijk brengen. Na mijn eerste zwangerschap had ik een te traag werkende schildklier gekregen. Ik bleek antistoffen te hebben tegen mijn schildklier en volgens de artsen zou ik levenslang medicijnen moeten slikken.

Aan het begin van de opleiding stelde ik mijzelf tot doel om mijn schildklier te genezen en van de medicijnen af te komen. Lang verhaal kort, met behulp van energiegeneeskunde en supplementen heb ik in een jaar tijd beide schildkliermedicijnen afgebouwd en ben sindsdien medicijnvrij. Volgens mijn huisarts een wonder.

Veld van mogelijkheden

In 2012 kwam ik na een hernia via een natuurgeneeskundig therapeut voor het eerst bewust in aanraking met het kwantumveld. Er ging een wereld voor me open. Ik maakte letterlijk contact met het veld van mogelijkheden, zoals het kwantumveld ook wel genoemd wordt. Alles is informatie en energie en alles is in potentie aanwezig in dit kwantumveld. Dat klinkt nog best abstract en misschien een beetje hocus pocus (al houd ik erg van toveren en magie 😉).

Laat het me wat dichter bij je brengen. We hebben onze vijf zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Via die zintuigen krijg je constant informatie binnen van de wereld om je heen (dan laat ik de informatie die je lichaam en brein van binnenuit communiceren voor het gemak even achterwege). Het bewuste brein kan zo’n 2000 bits per seconde aan informatie ontvangen. De andere “data” gaan naar je onderbewuste en worden daar opgeslagen.

Je zou je bewuste brein kunnen zien als een koker die gericht is op die 2000 bits/sec. in een veld van oneindig veel informatie. Die koker is op die specifieke “data” gericht door wat je meegekregen hebt van je (voor)ouders, gebeurtenissen uit je verleden, trauma, overtuigingen en conditioneringen. Dat kan behulpzaam zijn, maar heel vaak is dat niet het geval.

Van pijn naar inspiratie

Dus stel nou dat je niet echt blij wordt van die 2000 bits per seconde waar je koker op gericht is. Stel dat het je negatieve gedachten en gevoelens geeft en ervoor zorgt dat je niet lekker in je vel zit, het gevoel hebt vast te zitten, je stress en angst ervaart en gezondheidsproblemen geeft…

Ik schreef al dat de koker gericht is op een klein gedeelte van de totale hoeveelheid informatie (lees mogelijkheden) die er zijn. Dus hoe zou het zijn om die koker te richten op informatie die opbouwend en inspirerend is? Waar je blij van wordt, je van groeit, je gaat doen wat bij je past, zodat je kan zijn wie je werkelijk bent in verbinding met jezelf? Je raadt het al: dat is mogelijk!

Tunnelvisie

De meeste mensen zijn gericht op wat ze niet willen, dus op die informatie waar de koker op gericht is. Grappig genoeg hebben we daar in onze taal een woord voor: tunnelvisie 😄. Als dat bij jou het geval is, vraag je zelf dan af wat je wel wilt. Dus hoe voel je je als je problemen zijn opgelost? Wat zie je jezelf dan doen? Hoe ziet jouw leven er dan uit? Waar word je echt blij van? Begin je daar eens op te richten…

Dat lukt het beste als je ontspannen en uit je hoofd bent. Als je stress ervaart, zorgt dat ook voor een vernauwde blik. Dus ontspanning is essentieel om in contact te komen met wat je wel wilt. En er zijn nog andere manieren om in contact te komen met het kwantumveld en gewenste veranderingen in gang te zetten…

KwantumKracht

Die natuurgeneeskundig therapeut die mij in 2012 de ogen opende, is nu mijn dierbare collega Alice van den Berg. Samen hebben we de methode KwantumKracht ontwikkeld om in en met het kwantumveld te werken om je koker op een zachte manier te kunnen verplaatsen naar datgene wat je wel wilt.

Deze methode hebben we zowel voor (massage)therapeuten, coaches en zorgprofessionals ontwikkeld om zichzelf en hun cliënten te helpen. Ook voor iedereen die tools wilt om zichzelf te helpen voor een meer ontspannen leven, meer vertrouwen, om de alledaagse stress en gedoe op een liefdevolle manier te transformeren en zichzelf op te schonen en in balans te brengen.

Voel je dat dit resoneert? Kijk dan verder, meld je aan en vergroot je mogelijkheden😉

👉🏻 KwantumKracht Vitaliteit voor jou: start woensdag 27 september
👉🏻 KwantumKracht Basistraining voor therapeuten: start vrijdag 6 oktober
👉🏻 1-op-1 sessie

Ik wens je veel magie en mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *