Klankschaalmeditatie

Vier keer per jaar geef ik op een vrijdagavond klankschaalmeditatie. Er zijn twee groepen: 1e groep: 19.00 u – 20.15 u en 2e groep: 20.45 u – 22.00 u. In de klankschaalmeditatie word je meegenomen op een innerlijke reis tijdens een geleide meditatie, gericht op heling en transformatie.
Daarna kun je je laten onderdompelen in een zee van klanken en laten meevoeren naar een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. 

Soms gebruik ik ook andere instrumenten, zoals een ocean drum, rainstick en koshi.

Oorsprong klankschalen

Klankschalen zijn ronde, metalen schalen met een diameter van ongeveer 7 tot 45 centimeter. Ze bestaan uit verschillende metalen en bevatten in ieder geval koper en tin (klokkenbrons). Ook bestaan er kristallen klankschalen.

Van oudsher gebruikten Tibetanen, sjamanen, Chinezen, priesters en priesteressen uit Egypte en Atlantis klankschalen om te helen, te kalmeren en het lichaam aan te zetten tot genezing.

Werking en effect

Klankschalen kunnen ons helpen om in balans te komen met onszelf en met onze omgeving. Het geluid en de trilling van de klankschalen hebben een ontspannend en helend effect op lichaam, geest en ziel.

De klank doordringt ons hele systeem tot op celniveau. Ons lichaam bestaat nl. voor zo’n 70% uit water. Alle weefsels en organen, waaronder de plaatsen waar zich blokkades bevinden, worden gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klankschaal voortbrengt. Daardoor kan de energie weer gaan stromen, waardoor er balans ontstaat.

Ik sluit de klankschaalmeditatie af met een Koshi, een windgong. Een Koshi brengt harmonie, liefde, vrede en vreugde mee in je hart.

Praktisch informatie

Data: zie agenda of winkel
Tijd 1e groep: 19.00 u – 20.15 u
Tijd 2e groep: 20.45 u – 22.00 u

Prijs: € 20
Locatie: Praktijkruimte Wilko Jongman, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum)

Cadeaubon

Geef een klankschaalmeditatie cadeau. Je koopt een waardebon voor € 20 (excl. evt. verzendkosten). De bon is ongeveer een jaar geldig na aankoopdatum.
Leuk én ontspannen om te geven en te krijgen!

Mail naar info@levensverbinding.nl om de cadeaubon te bestellen.

Ervaringen

Mensen ervaren vaak een zeer diepe ontspanning tijdens de klankschaalmeditatie. Ze komen moe binnen en voelen zich herboren na afloop. Sommige mensen ervaren daarnaast andere sensaties, zoals tintelingen in hun lichaam. De energie stroomt weer lekker 😊.

Marjolein begeleidt hele prettige klankschaalsessies. Ze neemt je mee op reis waardoor de sessie echt een beleving wordt. Iedere keer wanneer ik haar bezoek, ga ik nadien met rust in mijn hoofd en lijf, terug naar huis en slaap ik heerlijk. Na de sessie is er altijd ruimte om even na te praten, onder het genot van een kop thee. Dit is elke keer een cadeautje voor mezelf!
Andrea Thivessen

Het was heel fijn om te ervaren. De rust, de warme ruimte, de stem van Marjolein van der Burgt, de energie van ons allemaal. Het hoofd liep leeg, ik ben even in slaap gevallen, maar was daar snel weer uit omdat de klankschalen dichterbij kwamen. Dank je wel Marjolein voor weer een mooi moment in mijn herstel.
Rinske

Tijdens de geleide meditatie voelde ik steeds meer ruimte, met name in mijn borst en longen. Daarna zakte ik in een nog diepere ontspanning door de klankschalen. Ook fijn dat Marjolein met de klankschalen langskwam, waardoor ik nog meer spanning kon loslaten en ruimte ervaarde. De klankschaalmeditatie heeft nog dagen doorgewerkt. Ik voelde me licht en ontspannen.

Reacties zijn gesloten.