Klankschaalmeditatie

Iedere laatste vrijdagavond van de maand geef ik een klankschaalmeditatie. Vanaf september start ik met 2 groepen.

In deze klankschaalmeditatie word je meegenomen op een innerlijke reis tijdens een geleide meditatie. Iedere maand is er een ander thema.
Daarna kun je je laten onderdompelen in een zee van klanken en laten meevoeren naar een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. 

Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat, worden onze organen en weefsels gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klankschaal voortbrengt. Het heeft een helend effect op lichaam en geest.

Soms gebruik ik ook andere instrumenten, zoals een ocean drum en koshi.

Datum: vrijdag 24 september 2021
thema: innerlijke vrede
Tijd 1e groep: 19.00 u – 20.15 u (VOL)
Tijd 2e groep: 20.45 u – 22.00 u

Prijs: € 15
Locatie: Praktijkruimte Wilko Jongman, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum)

Aanmelden kan t/m 23 september 2021

Ervaringen

Het was heel fijn om te ervaren. De rust, de warme ruimte, de stem van Marjolein van der Burgt, de energie van ons allemaal. Het hoofd liep leeg, ik ben even in slaap gevallen, maar was daar snel weer uit omdat de klankschalen dichterbij kwamen. Dank je wel Marjolein voor weer een mooi moment in mijn herstel.
Rinske

Tijdens de geleide meditatie voelde ik steeds meer ruimte, met name in mijn borst en longen. Daarna zakte ik in een nog diepere ontspanning door de klankschalen. Ook fijn dat Marjolein met de klankschalen langskwam, waardoor ik nog meer spanning kon loslaten en ruimte ervaarde. De klankschaalmeditatie heeft nog dagen doorgewerkt. Ik voelde me licht en ontspannen.

Reacties zijn gesloten.