KwantumKracht

KwantumKracht is een energetische behandelmethode ontwikkeld door Alice van den Berg (natuurgeneeskundig therapeut) en Marjolein van der Burgt (holistisch therapeut). Bij deze methode werken wij binnen het Kwantumveld.

KwantumKracht bestaat uit 2 onderdelen:

KwantumReset

Tijdens de KwantumReset, reset het hele energetische systeem. Het verzamelpunt (het middelpunt van je aura), de auralagen en de chakra’s zetten zich terug naar de originele blauwdruk. Je systeem ruimt blokkades op. Jouw systeem bepaalt waar je je bewust van mag worden en wat het loslaat.

KwantumReis

Een KwantumReis is een reis in het onderbewuste, waarbij je reist op een bepaald thema en/of lichamelijke, emotionele en psychische klachten. De verbindingen die niet handig gevormd waren, ontkoppelen we. Wat je wel wilt, is weer mogelijk. We hebben er geen invloed op wanneer dat precies gebeurt. Er wordt iets in gang gezet. Ook vindt er bewustwording plaats van de belemmeringen en blokkades.  

Kwantumveld

Het kwantumveld is een oneindig veld gevuld met frequenties en energie. Alle frequenties dragen informatie. Jij maakt onderdeel uit van dit kwantumveld met een eigen frequentie. Het elektromagnetische veld om je heen wordt gevormd door je gedachten en gevoelens. Beïnvloeding tussen jou en het kwantumveld is wederzijds.

Met jouw trillingsfrequentie resoneer je met jouw realiteit. Je activeert alleen die informatie die matcht bij jouw verwachtingen en gedachten. Het was er altijd en je neemt het ineens waar. Dat is wat jij uitzendt naar het veld.

Tijdens een KwantumKracht behandeling stemmen we af op de frequentie die past bij wat je wilt in je leven. We veranderen je eigen trilling/frequentie zodat die matcht met de gewenste frequentie.

Kwantumfysica

De kwantumfysica zegt dat alles uit licht en informatie bestaat. Hoe lager onze trilling hoe meer vaste vorm/materie we zijn. Op het moment dat je je trilling verhoogt, word je meer energie. Dan ben je in staat om makkelijk informatie uit te wisselen. Met je bewuste brein neem je slechts 2000 bits per seconde waar. Je ervaringen en programmeringen, opgebouwd in het leven, bepalen welke 2000 bits/s je bewust waarneemt. Door je focus te veranderen, kun je andere 2000 bits/s aan informatie ontvangen. Daardoor krijg je andere ervaringen.

Onderzoek en training

Wil je meer informatie over het onderzoek dat wij doen naar deze behandelmethode op gezondheid en welbevinden? Of heb je interesse om zelf te leren werken met KwantumKracht? Lees verder op de website van KwantumKracht.

Reacties zijn gesloten.