Ervaringen

Inzien en accepteren wie ik ben

Tijdens verschillende individuele sessies heeft Marjolein verschillende processen met mij doorlopen die mij helpen in te zien wie ik werkelijk ben en te accepteren dat daar bepaalde dingen bij komen kijken. Ze heeft oog voor het moment, bekijkt per keer wat nodig is. Samen met Marjolein heb ik deuren geopend die ik jaren potdicht heb gehouden. Ik ben misschien nog niet zover dat ik alles omarm, maar Marjolein stelt zeker de juiste vragen en biedt veiligheid en vertrouwen bij voor mij spannende stappen. Janine, Zwolle

Emoties en stress verwerken

In 2019 stapte ik bij Zuiver Geluk binnen, omdat er een bord stond voor de winkel, iets met energetische massage met stenen, daar was ik wel nieuwsgierig naar. Ik heb met Marjolein kennis gemaakt en zij legde mij uit dat heel veel emoties opgeslagen liggen in je cellen en zo ook heel veel stress en trauma. Ik dacht dat klopt ook wel, ik voel dat steeds, maar weet niet hoe ik dat moet herkennen en of er iets mee moet.

Ik heb een afspraak gemaakt met Marjolein. Het thema was het verwerken van emoties die op celniveau lagen opgeslagen. Marjolein heeft me daar een oefening voor geleerd en tijdens de sessie zijn we daar wat dieper op ingegaan, met bijvoorbeeld zaken die naar voren kwamen en energetische massage. Wat ook heel opvallend was, was het verhaal over dat ik alle kenmerken had van een alleengeboren tweeling. Ik had er nog nooit van gehoord, maar toen ik me er in ging verdiepen, vielen eigenlijk alle kwartjes wel. Het gevoel wat je altijd al bij je draagt, de dromen erover en alle kenmerken. Daar hebben we enkele sessies over gedaan om het “trauma” een plek te geven.

Ik heb er erg veel van geleerd en kan er ook zeker iets mee in mijn dagelijks leven, plek geven etc. En wat Marjolein betreft; altijd geduld, vriendelijk, nieuwsgierig en zeer gepassioneerd met haar vak bezig.
E. v.d. K.

Hulp bij mijn proces

Ik heb hele goede ervaringen met Marjolein n.a.v. verschillende sessies. Via de winkel waarin zij ook werkt, kwamen we in contact en ik had meteen het gevoel dat ze me een stapje verder kon helpen in mijn proces. Marjolein heeft een rustige, open en warme energie en kijkt goed wat er nodig is. Een praktische aanpak, zodat je meteen stappen kunt maken en ook de diepte in voor meer inzichten in jezelf. Daarnaast reageert ze snel op vragen en is ze flexibel in haar planning. Ik zou mensen zeker aanraden contact op te nemen. Sterker nog, dat heb ik al gedaan! Dank je wel Marjolein voor je goede hulp.
Maaike

Slaapproblemen

Ik heb recentelijk Marjolein gevraagd of ze mij kon helpen bij slaapproblemen. Door werk- en privé-gerelateerde omstandigheden had ik last van inslapen en niet-doorslapen.
Marjolein heeft met diverse technieken mij op prettige wijze kunnen helpen. De klachten zijn nu veel minder dan eerst, terwijl de omstandigheden nog niet echt veranderd zijn. Ik heb ook sommige dingen beter leren loslaten. Ik heb de behandelingen als heel prettig en effectief ervaren.
C.V. Zwolle

Inzichten en luisterend oor

Marjolein heeft mij een paar mooie inzichten gegeven waar ik haar heel dankbaar voor ben.
Ze is begripvol en bied een luisterend oor een geeft goede feedback.
Sandra Hoek

In contact met gevoel

Ik kwam bij Marjolein naar aanleiding van een scholingstraject waaruit bleek dat ik het moeilijk vindt om stressvrij naar links te kijken als ik voor een groep sta.

Marjolein heeft met mij samen achterhaald waar de uitdaging voor mij zat, het bleek in de relatie met mijn moeder te zitten. Hiervoor heeft zij met mij een behandeling gedaan om alle stress die er was aan deze linkerkant op te heffen.

Ik vond het een bijzondere ervaring omdat Marjolein al heel snel de vertaalslag maakte tussen wat er praktisch was: stress om naar links te kijken en wat er moest gebeuren om dit op te heffen: een gedeelte van de mijn relatie met mijn moeder opschonen.

Marjolein voelt dit heel intuïtief aan en het resultaat was echt verbluffend. Sinds dat moment kijk ik mensen heel gemakkelijk recht in de ogen terwijl ik praat, de stress aan mijn linkerkant is vrijwel weg en ik heb ook heel erg gevoeld dat ik weer het kind van mijn moeder ben. Dit was voor mij een bijzondere ervaring, omdat ik meestal ervaar dat ik degene ben die voor iedereen moet zorgen.

Kortom het had een enorm positieve invloed op mij, ik ben meer in contact met gevoel en voel me veel zachter!
M.A. (moeder, 42 jaar)

Mijn leven weer op de rails na tegenslag

Ik had te maken met lichamelijke en geestelijke klachten na tegenslag en wilde mijn leven weer op de rails krijgen. Marjolein luistert op een open wijze en zonder haar oordeel te geven. Daardoor voelt het voor mij veilig om alles te vertellen wat ik wil. De intuïtieve sessies van Marjolein hebben effect op mijn onderbewustzijn en dus op een veel diepere laag dan een (normaal) gesprek. Alhoewel ik niet kan verklaren waarom het werkt, heeft het bij mij veel effect gehad. En dat is uiteindelijk wat telt.
Als je ervoor open staat om op een meer intuïtieve wijze met jezelf aan de slag te gaan, kan ik Marjolein van harte aanbevelen.
Anoniem

Inzicht en verandering in gedrag

Mijn naam is Pedro Montoya Rodriguez, 66 jaar en wonende te Zwolle. Ik kom bij Marjolein met een aantal vragen die te maken hebben met mijn gedrag en zaken waar ik last van heb en wil veranderen. Marjolein heb ik ervaren als een prettig, open, vrolijke en warme persoonlijkheid waar ik mij op mijn gemak voelde en waar verrassende en bijzondere zaken naar voren kwamen. Haar geduld en variatie in manier van werken heb ik als prettig ervaren. Ik voel mij een prettiger partner en lievere vader. De sessies hebben mij geholpen meer inzicht te krijgen in mijn gedrag en waar ik verder mee kan. Super!
Pedro Montoya Rodriguez

Vage klachten

Van harte aanbevolen! Ik kwam met vage klachten en ging als een gelukkiger en wijzer mens weer verder in m’n leven. Door de intuïtieve benadering van Marjolein en de methodes die ze kan gebruiken, is het steeds een verrassing wat er uit het onderbewuste tevoorschijn komt. Je onderzoekt het onbekende altijd met toestemming van je gehele systeem, en altijd haal je eerst de spanning uit je lijf door een hele fijne ontstress handeling. Er is voor mij heel veel opgeklaard. En een aantal directe klachten zijn verdwenen!
Een tevreden klant: Nan

Inzicht en levenslust

Afwachtend stapte ik het consult met Marjolein in. Door de veiligheid die zij mij bood, kon ik tot mijn eigen verbazing mij op de bank makkelijk overgeven aan een totale ontspanning. Een grote verrassing was het beeld dat aan het einde van de sessie naar boven kwam. Het gaf inzicht en bezinning op wat er in mijn leven gebeurt en het geeft aan dat er een tijd aanbreekt van nieuwe avonturen en een hernieuwde toewijding en levenslust. Aan mij is het vervolgens om er iets mee te doen en “Ik ga de uitdaging aan”.

Ik heb bewondering voor de rust en professionaliteit die Marjolein uitstraalt en dit tijdens het consult doorgeeft aan haar cliënten.
Heel veel dank Marjolein wat je mij hebt laten zien en hebt aangereikt.
Anna

Ontspanning bij spierziekte

Ik heb een spierziekte en kon wel wat ontspanning gebruiken. Bij Marjolein was het makkelijk om me te ontspannen. De ruimte en de heerlijke geuren maakten ook dat de sfeer direct heel prettig was. Ik heb een AromaTouch massage gehad. Dat was lekker rustig en het deed mijn lijf heel goed. Marjolein is heel integer en weet een fijne sfeer te creëren. In alle rust zakte ik lekker weg en heb ik genoten van de sfeer, de geur en de massage. Ik voelde me de rest van de dag wat loom en lekker rustig. De ontspanning in de spieren heeft nog een poos fijn gevoeld. Ik ga nog meer dingen uitproberen bij Marjolein, om af en toe eens iets voor mezelf te doen om echt te ontspannen en om de aandacht die dan even helemaal voor mij is.
Ingrid

Emotie, contact en rust

Tijdens mijn sessie ontstressen legde ik door middel van een oefening opnieuw contact met een belangrijke gebeurtenis in het verleden. Hierdoor kon ik de gebeurtenis de juiste plek in mijn hoofd geven, waardoor ik meer rust kreeg.
Na deze sessie ben ik regelmatig met de oefening aan het werk gegaan en paste het toe met andere gebeurtenissen die kort geleden, verder in het verleden, of nog gaan plaats vinden. Ook hierdoor krijg ik nog steeds meer rust en voel dat ik beter in verbinding blijf met mijn lichaam.
Marjolein kan ik van harte aanbevelen. Ze is vriendelijk, luistert geïnteresseerd, neemt alle tijd voor je die nodig is en zorgt voor een open gesprek. Door de oefeningen die Marjolein aanbiedt komen lichaam en geest meer in contact met elkaar en kun je gebeurtenissen een betere plek geven.
Maarten

Verlies

Marjolein heeft mij in een moeilijke periode na verlies van kind en baan en ziekteperiode van ander kind weer in balans gebracht. Ik heb nu weer het gevoel in het leven te staan. De kinderen zijn blij en ik heb een nieuwe baan, daar waar ik eerst niet meer tot arbeid in staat was. Ik ervaar Marjolein als rustig, luisterend, helpend en begripvol.
R. Loch

Duizeligheid en angsten

Ik zat niet lekker in mijn vel door de duizeligheid en angsten die ik had. Ik voelde mij een nietsnut. Sinds ik bij Marjolein ben geweest voel ik mij erg gelukkig. De duizeligheid is nog wel aanwezig af en toe, maar door de tips die ik kreeg, heb ik het beter onder controle. De angsten zijn bijna verdwenen en zit ik beter in mijn vel dan voorheen.
Naomi

Loslaten en opruimen van emotionele bagage

Sinds ik onder behandeling ben bij Marjolein lijkt het leven makkelijker geworden. Na een behandeling ben ik soms wel enkele dagen een “emotioneel wrak”, maar in de daaropvolgende dagen voel ik dan mijn kracht weer toenemen. Marjolein helpt mij enorm met het loslaten en opruimen van alle emotionele bagage uit mijn verleden. Ik ben meer voor mijzelf gaan leren opkomen en ben meer tijd voor mezelf gaan nemen. Ik ben rustiger en opener geworden en ga niet alles meer uit de weg.
Chérie

Meer rust in mijn hoofd

Ik heb de consulten bij Marjolein als heel prettig ervaren. Ik zat heel erg in mijn hoofd en wilde meer “voelen”.
Door haar rustige en geïnteresseerde manier van vragen, maakt ze je bewust van de samenhang van alles wat er zich in je hoofd en lichaam afspeelt. En soms hoefde ik niets te zeggen, ook erg prettig. Mijn hoofd heeft veel meer rust gekregen en de vreselijke dromen die ik ‘s nachts had, zijn verdwenen.
Anneke van Buul

Inzicht en bewustwording

Marjolein ontving me in haar fijne praktijkruimte waar ik me al snel thuis voelde. Tijdens de behandeling stelde ze doelgerichte vragen. Ook de dagen na de behandeling zetten die vragen me aan tot zelfreflectie en vielen dingen op hun plek. Het bracht me inzicht en bewustwording. Ik merkte dat er zowel aandacht was voor mijn psychische als mijn lichamelijke gesteldheid en de eventuele te maken groeistappen op beide fronten. Die holistische visie maakt dat ik voelde dat er werkelijk naar mij als mens gekeken en geluisterd werd. In het gesprek maakte Marjolein een vanzelfsprekende afstemming met mij.
Vick Nieuwenhuis

ADHD

Liam is een lieve, onrustige en impulsieve jongen van 7 jaar. Hij heeft nu twee keer een behandeling gehad. Hij is minder impulsief en heeft meer zelfvertrouwen gekregen.
Marleen

Fit en blij

Toen ik thuiskwam na de behandeling voelde ik me behoorlijk zwaar, moe en emotioneel. Ik vind het heel bijzonder en mooi dat wat je geconstateerd hebt, samenvalt met wat er in m’n leven speelt. In de periode na het consult ben ik bewust met de thema’s bezig geweest. Dat heeft me goed gedaan; ik voel me een stuk fitter en blijer!
Marian Stijnman

Reacties zijn gesloten.