Ervaringen

Betrokken, brede kennis en ervaring

Ik heb de begeleiding van Marjolein als heel prettig ervaren. Ze is erg betrokken en voelt goed aan wat nodig is. Door haar brede kennis en ervaring heeft ze voor elke hulpvraag een passend aanbod.
Anoniem

Persoonlijke ontwikkeling

Onder begeleiding van Marjolein het afgelopen jaar mijn verleden (deels) geheeld tijdens persoonlijke sessies. Daarnaast veel geleerd van de cursussen/workshops Intuïtieve Ontwikkeling, Soul Body Fusion, familie-opstellingen en de Chakra-reis. Allemaal aanraders als je op een holistische manier bezig wil zijn met je persoonlijke ontwikkeling. Ik heb Marjolein leren kennen als een zachtaardige, integere en oprechte vrouw die je op een respectvolle manier kan begeleiden bij wat er speelt in je leven en heb veel inzichten mogen ontvangen.
Nanda van Zeijl

Zwanger!

Hoi Marjolein
Afgelopen zomervakantie heb ik drie sessie bij jou gehad en sindsdien is mijn hele leven, in positieve zin, veranderd. Ik heb mijn energie weer terug, ben weer de Janet van voor de schildklierkanker en ben ready voor de toekomst. Ik merk in mijn dagelijkse leven dat ik aan het eind van de dag dezelfde energie heb dan in de ochtend. Ik twijfelde ook of ik een studie erbij kon doen, maar dat gaat ook gewoon zoals ik hoopte. Ik wil je via deze weg nogmaals ontzettend bedanken voor de sessies.

Het grootste nieuws ben ik vorige week achter gekomen, ik ben zwanger! 
Mijn lichaam is er dus letterlijk en figuurlijk klaar voor om deze grote stap te maken.

Dankjewel voor alles! 
Mocht ik het weer een keer nodig hebben, dan kom ik bij je terug. 
Groeten, Janet

Van vermoeidheid naar energie voor 10

“Het maakt niet uit wat er tot nu toe van je levensverhaal geschreven is. Wat telt is hoe je de rest van je bladzijde vult”

Deze tekst stond op het kaartje dat ik van Marjolein, na afloop van de Soul Body Fusion Scholing van 21 januari 2023, mocht trekken. Het slaat de spijker precies op z’n kop.

Graag vertel ik iets meer over hoe ik bij Marjolein terecht ben gekomen.

Afgelopen zomer was ik zo moe. Ik kon niet meer. De oorzaak? Geen idee! Ik heb een heel leuk en goed leven (lees; fantastisch gezin, leuke baan, iedereen is gezond er zijn geen grote zorgen…..Ik ging op tijd naar bed, had voldoende lichaamsbeweging, at gezond, sliep voldoende en goed, en ondanks dat liep ik wat betreft energie in de loop van de dag compleet leeg. Zo leeg dat ik maximaal 4 uur kon werken, vervolgens naar huis ging om 2 uur te slapen, om dan nog 2 uur vanuit huis te kunnen werken.

Voor de volledigheid; sinds 1986 heb ik Narcolepsie en Kataplexie. Met andere woorden; ik ben bekend met vermoeidheid, maar deze vermoeidheid ging zoveel verder. Ik kon werkelijk niet meer.

Na uitgebreid bloedonderzoek bij de HA bleek dat mijn bloedwaarden goed waren. Heel fijn natuurlijk, maar wat nu?

Via zoektermen als “vermoeidheid-coach-Zwolle” vond ik de praktijk Levensverbinding van Marjolein. Het sprak mij aan en ik heb een afspraak gemaakt.

Er ging een wereld voor mij open. Een dieper ‘weten’ in mij was er altijd al van ervan overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde, maar van bijvoorbeeld Kwantumreizen had ik nog nooit gehoord. Maar wat heeft het mij geholpen!  

In periode oktober-december heb ik 4 individuele sessies bij Marjolein gevolgd. Tijdens deze sessies zijn oude dingen uit mijn vroege jeugd, waar ik geen herinneringen aan had, opgeruimd. Gaandeweg kreeg ik energie voor 10. Dat is niet het enige. Ook voel ik mij nu stabieler, meer in balans, completer, gelukkiger en dichter bij mijn eigen ‘ik’.

Tijdens een van de sessies attendeerde Marjolein mij op de scholing “Soul Body Fusion”. Nieuwsgierig geworden door ervaringen tijdens de sessies bij Marjolein heb ik mij voor deze scholing aangemeld.

Op 21 januari was het zover en ik kan alleen maar zeggen: Wat een geweldige methode!

Wat ben ik dankbaar dat ik meer over dit proces mocht leren en het zelf heb ervaren. Ik voel me weer een stukje completer.

Marjolein dank je wel dat jij op mijn pad gekomen bent! 
Dorothea

Loslaten en mijn creativiteit stroomt

Ik heb online een aantal sessies gedaan bij Marjolein. Het heeft me geholpen om een hele grote angst los te laten. Ik heb echt de doorbraak gehad in het beseffen en accepteren dat ik niet de controle kan hebben en dat ik dat echt mag loslaten. Ik heb het gevoel dat het loslaten van die diepe angst ook mijn creatiedrang veel meer heeft doen stromen. En dit geeft mij zo’n vrij gevoel en zo veel voldoening!
Daarnaast heb ik op aanraden van Marjolein de Soul Body Fusion workshop online gevolgd. Ik heb goede ervaringen met Soul Body Fusion tot nu toe! Het geeft me vooral rust en gronding. Verder gaat het heel goed, mijn creativiteit stroomt en ik creëer bijna elke dag nu. Iets wat ik voorheen afhield en veel minder deed, hoewel ik wel de drang had. Ook komen er steeds meer kansen naar mij toe voor betaald werk op creatief gebied. Dat is super. Dankjewel 🙂 🙏
Eva

‘Ik kan zijn wie ik nu ben’

Na de zoveelste relatiebreuk is, via een krantenberichtje, Marjolein op mijn pad gekomen. Ik ben haar cursus Intuïtieve Ontwikkeling gaan volgen en het ene interne kwartje na het andere viel bij mij.

Daarnaast heb ik een aantal individuele sessies met Marjolein gedaan. Iedere keer weer was ik verbaasd over wat op een natuurlijke manier aan de orde kwam. En iedere keer weer kon ik ‘oude shit’ opruimen/verwerken/een plek geven en leerde ik meer over mijzelf.

Wat ik fijn vind aan Marjolein is de rust en vriendelijkheid die zij uitstraalt. In haar aanwezigheid kan ik zijn wie ik nu ben en samen bespreken we waar ik nog naar verlang en hoe ik dat kan ontwikkelen. Marjolein straalt uit dat ook zij geniet van wat haar werk met mij doet en de inzichten die ik ontvang. Alsof zij een geheim weet en dit met iedereen wil delen!   

De workshop Soul Body Fusion is een mooie aanvulling op mijn persoonlijke ontwikkelingspad. De eenvoudige manier waarop je dit bij jezelf (en anderen) kunt beoefenen, maakt dat ik het makkelijk in mijn dagelijks leven kan integreren. Iedere ochtend na het opstaan ga ik hier echt even 10 minuten voor zitten.

In oktober 2022 begin ik aan de Chakrareis bij Marjolein. Ik kijk uit naar onze bijeenkomsten en wat ik allemaal nog meer mag leren van Marjolein en mijn mede-reizigers! 
Nanda

Stabiel en meer bij mijzelf

Ik ben echt blij om te voelen dat ik me zo stabiel voel. Onze laatste sessies hebben daar enorm aan bijgedragen, dat weet ik zeker. Ook het omgaan met de dood, nu recent met het overlijden van die jonge moeder, het is anders. Het is minder omgeven met schuld of de gedachte dat ik niet genoeg gedaan heb ofzoiets. Alles wordt zuiverder, minder chaos, minder oude draadjes die aan me trekken, meer bij mij zelf. Het voelt heerlijk om te merken dat het steeds makkelijker wordt om goed voor mijzelf te zorgen, bij mijn eigen energie te blijven. Het allemaal nog meer te doorzien wat er gebeurt in de wereld en dat dan lief te hebben, te omarmen, in plaats van dat ik er afstand van moet nemen. Ik heb het afgelopen jaar zo vaak de gedachte gehad: ik wil dit niet. En dat is helemaal weg. Van iets niet willen is er een ommezwaai naar dingen wel willen. Een wereld van verschil, op alle vlakken. En dit is nog maar het begin :-))
Lieke H.

Zachte liefde

Hoi Marjolein,
De eerste dag was heel licht en helder, zacht. De 2 dagen erna heel moe, misselijk, hoge hartslag, zweten, veel naar de wc, maar nu wat meer rust. Voel dat het verleden niet meer aan me trekt. Dat ik nu leef, plannen maak, maar wel mezelf opnieuw ontdekken, dit is wie ik nu ben, zonder al die ballast en veroordelingen.
In alles voel ik meer liefde. De harde schil is er af. De last en zwaarte van schuldgevoel. Nu mag ik groeien en mezelf voeden met die fijne zachte liefde. 
Je hebt t zo fijn gedaan… durfde mijn emoties onder de ogen te komen zonder dat ze me overspoelde… door hoe jij alles weer op de goeie plek zette.
Zou het zo nog een keer willen doen:)
Dankjewel Marjolein. Ik geloof nu dat alles in mij is, alles wat ik nodig heb🙏🏼

Helend vermogen

Marjolein, ik dank je hartelijk voor je liefdevolle aanwezigheid, je grote professionaliteit, je gerichte aanpak, je fantastische begeleiding als coach. Je zet dat allemaal in om bij je cliënten hun helend vermogen op korte tijd in gang te zetten en prachtige resultaten te bekomen. Het is fijn, aangenaam en effectief door jou gecoacht te worden. Proficiat!
MG

Van stress naar ontspanning

Marjolein is een zeer betrokken en deskundige trainer en coach, die je stap voor stap helpt om stress om te zetten in ontspanning.
Afke Fokma – Talent or Tool

Meer energie en rust, beter slapen

De gesprekken met Marjolein waren bijzonder te noemen. Na elk gesprek had ik meer energie, meer rust in mijn lijf/hoofd, meer inzichten. Het heeft ervoor gezorgd dat ik beter slaap, meer rust ervaar en met beide benen op de grond sta. Zeker een aanrader als je kampt met klachten waar je al een tijdje mee kampt en niemand anders soelaas heeft geboden. Het gaat je enorm veel opleveren. Er wordt oprecht geluisterd, ze denkt met je mee en geeft mooie inzichten. Totaal uit mijn comfortzone maar des te meer reden om gewoon een afspraak te maken. En zeg nou zelf: Wat heb je te verliezen? Je kunt alleen maar winnen”. Dank Marjolein!!
Gert D.

Opschonen van negativiteit uit mijn verleden

Ik heb o.a. de healing en overige gesprekken ervaren als hele prettige en rustgevende behandelingen. Marjolein komt over als een hele rustige, vriendelijke en kundige professional met zeer veel kennis en expertise op dit vakgebied. De behandelingen en resultaten hebben mij heel veel geholpen. Door bijvoorbeeld in een behandeling negatieve herinneringen en stress uit het verleden te kunnen opschonen en daardoor te kunnen verwerken. Ik heb veel meer energie en persoonlijk balans gekregen. Ik kan iedereen die interesse heeft in deze manier van verbinden en genezen de praktijk van Marjolein zeer aanraden.
Gewoon doen en een afspraak maken!
Mvg, Franske van Dijkhuizen 

Inzien en accepteren wie ik ben

Tijdens verschillende individuele sessies heeft Marjolein verschillende processen met mij doorlopen die mij helpen in te zien wie ik werkelijk ben en te accepteren dat daar bepaalde dingen bij komen kijken. Ze heeft oog voor het moment, bekijkt per keer wat nodig is. Samen met Marjolein heb ik deuren geopend die ik jaren potdicht heb gehouden. Ik ben misschien nog niet zover dat ik alles omarm, maar Marjolein stelt zeker de juiste vragen en biedt veiligheid en vertrouwen bij voor mij spannende stappen.
Janine, Zwolle

Emoties en stress verwerken

In 2019 stapte ik bij Zuiver Geluk binnen, omdat er een bord stond voor de winkel, iets met energetische massage met stenen, daar was ik wel nieuwsgierig naar. Ik heb met Marjolein kennis gemaakt en zij legde mij uit dat heel veel emoties opgeslagen liggen in je cellen en zo ook heel veel stress en trauma. Ik dacht dat klopt ook wel, ik voel dat steeds, maar weet niet hoe ik dat moet herkennen en of er iets mee moet.

Ik heb een afspraak gemaakt met Marjolein. Het thema was het verwerken van emoties die op celniveau lagen opgeslagen. Marjolein heeft me daar een oefening voor geleerd en tijdens de sessie zijn we daar wat dieper op ingegaan, met bijvoorbeeld zaken die naar voren kwamen en energetische massage. Wat ook heel opvallend was, was het verhaal over dat ik alle kenmerken had van een alleengeboren tweeling. Ik had er nog nooit van gehoord, maar toen ik me er in ging verdiepen, vielen eigenlijk alle kwartjes wel. Het gevoel wat je altijd al bij je draagt, de dromen erover en alle kenmerken. Daar hebben we enkele sessies over gedaan om het “trauma” een plek te geven.

Ik heb er erg veel van geleerd en kan er ook zeker iets mee in mijn dagelijks leven, plek geven etc. En wat Marjolein betreft; altijd geduld, vriendelijk, nieuwsgierig en zeer gepassioneerd met haar vak bezig.
E. v.d. K.

Hulp bij mijn proces

Ik heb hele goede ervaringen met Marjolein n.a.v. verschillende sessies. Via de winkel waarin zij ook werkt, kwamen we in contact en ik had meteen het gevoel dat ze me een stapje verder kon helpen in mijn proces. Marjolein heeft een rustige, open en warme energie en kijkt goed wat er nodig is. Een praktische aanpak, zodat je meteen stappen kunt maken en ook de diepte in voor meer inzichten in jezelf. Daarnaast reageert ze snel op vragen en is ze flexibel in haar planning. Ik zou mensen zeker aanraden contact op te nemen. Sterker nog, dat heb ik al gedaan! Dank je wel Marjolein voor je goede hulp.
Maaike

Slaapproblemen

Ik heb recentelijk Marjolein gevraagd of ze mij kon helpen bij slaapproblemen. Door werk- en privé-gerelateerde omstandigheden had ik last van inslapen en niet-doorslapen.
Marjolein heeft met diverse technieken mij op prettige wijze kunnen helpen. De klachten zijn nu veel minder dan eerst, terwijl de omstandigheden nog niet echt veranderd zijn. Ik heb ook sommige dingen beter leren loslaten. Ik heb de behandelingen als heel prettig en effectief ervaren.
C.V. Zwolle

Inzichten en luisterend oor

Marjolein heeft mij een paar mooie inzichten gegeven waar ik haar heel dankbaar voor ben.
Ze is begripvol en bied een luisterend oor een geeft goede feedback.
Sandra Hoek

In contact met gevoel

Ik kwam bij Marjolein naar aanleiding van een scholingstraject waaruit bleek dat ik het moeilijk vindt om stressvrij naar links te kijken als ik voor een groep sta.

Marjolein heeft met mij samen achterhaald waar de uitdaging voor mij zat, het bleek in de relatie met mijn moeder te zitten. Hiervoor heeft zij met mij een behandeling gedaan om alle stress die er was aan deze linkerkant op te heffen.

Ik vond het een bijzondere ervaring omdat Marjolein al heel snel de vertaalslag maakte tussen wat er praktisch was: stress om naar links te kijken en wat er moest gebeuren om dit op te heffen: een gedeelte van de mijn relatie met mijn moeder opschonen.

Marjolein voelt dit heel intuïtief aan en het resultaat was echt verbluffend. Sinds dat moment kijk ik mensen heel gemakkelijk recht in de ogen terwijl ik praat, de stress aan mijn linkerkant is vrijwel weg en ik heb ook heel erg gevoeld dat ik weer het kind van mijn moeder ben. Dit was voor mij een bijzondere ervaring, omdat ik meestal ervaar dat ik degene ben die voor iedereen moet zorgen.

Kortom het had een enorm positieve invloed op mij, ik ben meer in contact met gevoel en voel me veel zachter!
M.A. (moeder, 42 jaar)

Mijn leven weer op de rails na tegenslag

Ik had te maken met lichamelijke en geestelijke klachten na tegenslag en wilde mijn leven weer op de rails krijgen. Marjolein luistert op een open wijze en zonder haar oordeel te geven. Daardoor voelt het voor mij veilig om alles te vertellen wat ik wil. De intuïtieve sessies van Marjolein hebben effect op mijn onderbewustzijn en dus op een veel diepere laag dan een (normaal) gesprek. Alhoewel ik niet kan verklaren waarom het werkt, heeft het bij mij veel effect gehad. En dat is uiteindelijk wat telt.
Als je ervoor open staat om op een meer intuïtieve wijze met jezelf aan de slag te gaan, kan ik Marjolein van harte aanbevelen.
Anoniem

Inzicht en verandering in gedrag

Mijn naam is Pedro Montoya Rodriguez, 66 jaar en wonende te Zwolle. Ik kom bij Marjolein met een aantal vragen die te maken hebben met mijn gedrag en zaken waar ik last van heb en wil veranderen. Marjolein heb ik ervaren als een prettig, open, vrolijke en warme persoonlijkheid waar ik mij op mijn gemak voelde en waar verrassende en bijzondere zaken naar voren kwamen. Haar geduld en variatie in manier van werken heb ik als prettig ervaren. Ik voel mij een prettiger partner en lievere vader. De sessies hebben mij geholpen meer inzicht te krijgen in mijn gedrag en waar ik verder mee kan. Super!
Pedro Montoya Rodriguez

Vage klachten

Van harte aanbevolen! Ik kwam met vage klachten en ging als een gelukkiger en wijzer mens weer verder in m’n leven. Door de intuïtieve benadering van Marjolein en de methodes die ze kan gebruiken, is het steeds een verrassing wat er uit het onderbewuste tevoorschijn komt. Je onderzoekt het onbekende altijd met toestemming van je gehele systeem, en altijd haal je eerst de spanning uit je lijf door een hele fijne ontstress handeling. Er is voor mij heel veel opgeklaard. En een aantal directe klachten zijn verdwenen!
Een tevreden klant: Nan

Inzicht en levenslust

Afwachtend stapte ik het consult met Marjolein in. Door de veiligheid die zij mij bood, kon ik tot mijn eigen verbazing mij op de bank makkelijk overgeven aan een totale ontspanning. Een grote verrassing was het beeld dat aan het einde van de sessie naar boven kwam. Het gaf inzicht en bezinning op wat er in mijn leven gebeurt en het geeft aan dat er een tijd aanbreekt van nieuwe avonturen en een hernieuwde toewijding en levenslust. Aan mij is het vervolgens om er iets mee te doen en “Ik ga de uitdaging aan”.

Ik heb bewondering voor de rust en professionaliteit die Marjolein uitstraalt en dit tijdens het consult doorgeeft aan haar cliënten.
Heel veel dank Marjolein wat je mij hebt laten zien en hebt aangereikt.
Anna

Ontspanning bij spierziekte

Ik heb een spierziekte en kon wel wat ontspanning gebruiken. Bij Marjolein was het makkelijk om me te ontspannen. De ruimte en de heerlijke geuren maakten ook dat de sfeer direct heel prettig was. Ik heb een AromaTouch massage gehad. Dat was lekker rustig en het deed mijn lijf heel goed. Marjolein is heel integer en weet een fijne sfeer te creëren. In alle rust zakte ik lekker weg en heb ik genoten van de sfeer, de geur en de massage. Ik voelde me de rest van de dag wat loom en lekker rustig. De ontspanning in de spieren heeft nog een poos fijn gevoeld. Ik ga nog meer dingen uitproberen bij Marjolein, om af en toe eens iets voor mezelf te doen om echt te ontspannen en om de aandacht die dan even helemaal voor mij is.
Ingrid

Emotie, contact en rust

Tijdens mijn sessie ontstressen legde ik door middel van een oefening opnieuw contact met een belangrijke gebeurtenis in het verleden. Hierdoor kon ik de gebeurtenis de juiste plek in mijn hoofd geven, waardoor ik meer rust kreeg.
Na deze sessie ben ik regelmatig met de oefening aan het werk gegaan en paste het toe met andere gebeurtenissen die kort geleden, verder in het verleden, of nog gaan plaats vinden. Ook hierdoor krijg ik nog steeds meer rust en voel dat ik beter in verbinding blijf met mijn lichaam.
Marjolein kan ik van harte aanbevelen. Ze is vriendelijk, luistert geïnteresseerd, neemt alle tijd voor je die nodig is en zorgt voor een open gesprek. Door de oefeningen die Marjolein aanbiedt komen lichaam en geest meer in contact met elkaar en kun je gebeurtenissen een betere plek geven.
Maarten

Verlies

Marjolein heeft mij in een moeilijke periode na verlies van kind en baan en ziekteperiode van ander kind weer in balans gebracht. Ik heb nu weer het gevoel in het leven te staan. De kinderen zijn blij en ik heb een nieuwe baan, daar waar ik eerst niet meer tot arbeid in staat was. Ik ervaar Marjolein als rustig, luisterend, helpend en begripvol.
R. Loch

Duizeligheid en angsten

Ik zat niet lekker in mijn vel door de duizeligheid en angsten die ik had. Ik voelde mij een nietsnut. Sinds ik bij Marjolein ben geweest voel ik mij erg gelukkig. De duizeligheid is nog wel aanwezig af en toe, maar door de tips die ik kreeg, heb ik het beter onder controle. De angsten zijn bijna verdwenen en zit ik beter in mijn vel dan voorheen.
Naomi

Loslaten en opruimen van emotionele bagage

Sinds ik onder behandeling ben bij Marjolein lijkt het leven makkelijker geworden. Na een behandeling ben ik soms wel enkele dagen een “emotioneel wrak”, maar in de daaropvolgende dagen voel ik dan mijn kracht weer toenemen. Marjolein helpt mij enorm met het loslaten en opruimen van alle emotionele bagage uit mijn verleden. Ik ben meer voor mijzelf gaan leren opkomen en ben meer tijd voor mezelf gaan nemen. Ik ben rustiger en opener geworden en ga niet alles meer uit de weg.
Chérie

Meer rust in mijn hoofd

Ik heb de consulten bij Marjolein als heel prettig ervaren. Ik zat heel erg in mijn hoofd en wilde meer “voelen”.
Door haar rustige en geïnteresseerde manier van vragen, maakt ze je bewust van de samenhang van alles wat er zich in je hoofd en lichaam afspeelt. En soms hoefde ik niets te zeggen, ook erg prettig. Mijn hoofd heeft veel meer rust gekregen en de vreselijke dromen die ik ‘s nachts had, zijn verdwenen.
Anneke van Buul

Inzicht en bewustwording

Marjolein ontving me in haar fijne praktijkruimte waar ik me al snel thuis voelde. Tijdens de behandeling stelde ze doelgerichte vragen. Ook de dagen na de behandeling zetten die vragen me aan tot zelfreflectie en vielen dingen op hun plek. Het bracht me inzicht en bewustwording. Ik merkte dat er zowel aandacht was voor mijn psychische als mijn lichamelijke gesteldheid en de eventuele te maken groeistappen op beide fronten. Die holistische visie maakt dat ik voelde dat er werkelijk naar mij als mens gekeken en geluisterd werd. In het gesprek maakte Marjolein een vanzelfsprekende afstemming met mij.
Vick Nieuwenhuis

ADHD

Liam is een lieve, onrustige en impulsieve jongen van 7 jaar. Hij heeft nu twee keer een behandeling gehad. Hij is minder impulsief en heeft meer zelfvertrouwen gekregen.
Marleen

Fit en blij

Toen ik thuiskwam na de behandeling voelde ik me behoorlijk zwaar, moe en emotioneel. Ik vind het heel bijzonder en mooi dat wat je geconstateerd hebt, samenvalt met wat er in m’n leven speelt. In de periode na het consult ben ik bewust met de thema’s bezig geweest. Dat heeft me goed gedaan; ik voel me een stuk fitter en blijer!
Marian Stijnman

Reacties zijn gesloten.