Ervaringen

Inzicht en levenslust

Afwachtend stapte ik het consult met Marjolein in. Door de veiligheid die zij mij bood, kon ik tot mijn eigen verbazing mij op de bank makkelijk overgeven aan een totale ontspanning. Een grote verrassing was het beeld dat aan het einde van de sessie naar boven kwam. Het gaf inzicht en bezinning op wat er in mijn leven gebeurt en het geeft aan dat er een tijd aanbreekt van nieuwe avonturen en een hernieuwde toewijding en levenslust. Aan mij is het vervolgens om er iets mee te doen en “Ik ga de uitdaging aan”.

Ik heb bewondering voor de rust en professionaliteit die Marjolein uitstraalt en dit tijdens het consult doorgeeft aan haar cliënten.
Heel veel dank Marjolein wat je mij hebt laten zien en hebt aangereikt.
Anna

Ontspanning bij spierziekte

Ik heb een spierziekte en kon wel wat ontspanning gebruiken. Bij Marjolein was het makkelijk om me te ontspannen. De ruimte en de heerlijke geuren maakten ook dat de sfeer direct heel prettig was. Ik heb een AromaTouch massage gehad. Dat was lekker rustig en het deed mijn lijf heel goed. Marjolein is heel integer en weet een fijne sfeer te creëren. In alle rust zakte ik lekker weg en heb ik genoten van de sfeer, de geur en de massage. Ik voelde me de rest van de dag wat loom en lekker rustig. De ontspanning in de spieren heeft nog een poos fijn gevoeld. Ik ga nog meer dingen uitproberen bij Marjolein, om af en toe eens iets voor mezelf te doen om echt te ontspannen en om de aandacht die dan even helemaal voor mij is.
Ingrid

Emotie, contact en rust

Tijdens mijn sessie ontstressen legde ik door middel van een oefening opnieuw contact met een belangrijke gebeurtenis in het verleden. Hierdoor kon ik de gebeurtenis de juiste plek in mijn hoofd geven, waardoor ik meer rust kreeg.
Na deze sessie ben ik regelmatig met de oefening aan het werk gegaan en paste het toe met andere gebeurtenissen die kort geleden, verder in het verleden, of nog gaan plaats vinden. Ook hierdoor krijg ik nog steeds meer rust en voel dat ik beter in verbinding blijf met mijn lichaam.
Marjolein kan ik van harte aanbevelen. Ze is vriendelijk, luistert geïnteresseerd, neemt alle tijd voor je die nodig is en zorgt voor een open gesprek. Door de oefeningen die Marjolein aanbiedt komen lichaam en geest meer in contact met elkaar en kun je gebeurtenissen een betere plek geven.
Maarten

Verlies

Marjolein heeft mij in een moeilijke periode na verlies van kind en baan en ziekteperiode van ander kind weer in balans gebracht. Ik heb nu weer het gevoel in het leven te staan. De kinderen zijn blij en ik heb een nieuwe baan, daar waar ik eerst niet meer tot arbeid in staat was. Ik ervaar Marjolein als rustig, luisterend, helpend en begripvol.
R. Loch

Duizeligheid en angsten

Ik zat niet lekker in mijn vel door de duizeligheid en angsten die ik had. Ik voelde mij een nietsnut. Sinds ik bij Marjolein ben geweest voel ik mij erg gelukkig. De duizeligheid is nog wel aanwezig af en toe, maar door de tips die ik kreeg, heb ik het beter onder controle. De angsten zijn bijna verdwenen en zit ik beter in mijn vel dan voorheen.
Naomi

Loslaten en opruimen van emotionele bagage

Sinds ik onder behandeling ben bij Marjolein lijkt het leven makkelijker geworden. Na een behandeling ben ik soms wel enkele dagen een “emotioneel wrak”, maar in de daaropvolgende dagen voel ik dan mijn kracht weer toenemen. Marjolein helpt mij enorm met het loslaten en opruimen van alle emotionele bagage uit mijn verleden. Ik ben meer voor mijzelf gaan leren opkomen en ben meer tijd voor mezelf gaan nemen. Ik ben rustiger en opener geworden en ga niet alles meer uit de weg.
Chérie

Meer rust in mijn hoofd

Ik heb de consulten bij Marjolein als heel prettig ervaren. Ik zat heel erg in mijn hoofd en wilde meer “voelen”.
Door haar rustige en geïnteresseerde manier van vragen, maakt ze je bewust van de samenhang van alles wat er zich in je hoofd en lichaam afspeelt. En soms hoefde ik niets te zeggen, ook erg prettig. Mijn hoofd heeft veel meer rust gekregen en de vreselijke dromen die ik ‘s nachts had, zijn verdwenen.
Anneke van Buul

Inzicht en bewustwording

Marjolein ontving me in haar fijne praktijkruimte waar ik me al snel thuis voelde. Tijdens de behandeling stelde ze doelgerichte vragen. Ook de dagen na de behandeling zetten die vragen me aan tot zelfreflectie en vielen dingen op hun plek. Het bracht me inzicht en bewustwording. Ik merkte dat er zowel aandacht was voor mijn psychische als mijn lichamelijke gesteldheid en de eventuele te maken groeistappen op beide fronten. Die holistische visie maakt dat ik voelde dat er werkelijk naar mij als mens gekeken en geluisterd werd. In het gesprek maakte Marjolein een vanzelfsprekende afstemming met mij.
Vick Nieuwenhuis

ADHD

Liam is een lieve, onrustige en impulsieve jongen van 7 jaar. Hij heeft nu twee keer een behandeling gehad. Hij is minder impulsief en heeft meer zelfvertrouwen gekregen.
Marleen

Fit en blij

Toen ik thuiskwam na de behandeling voelde ik me behoorlijk zwaar, moe en emotioneel. Ik vind het heel bijzonder en mooi dat wat je geconstateerd hebt, samenvalt met wat er in m’n leven speelt. In de periode na het consult ben ik bewust met de thema’s bezig geweest. Dat heeft me goed gedaan; ik voel me een stuk fitter en blijer!
Marian Stijnman

N.a.v workshop ontstressen

Allereerst dank je wel voor een heerlijke middag ontstressen! Ik heb het ervaren als een soort bewustwording: even een momentje stilstaan bij wat stress nu is, waar het vandaan komt en hoe je er zelf de regie over kunt krijgen.

Theorie en praktijk werd goed afgewisseld en er was voldoende ruimte om naar elkaar te luisteren of vragen in te brengen. Met name het stilstaan bij: welke momenten zorgen voor stress? Wat doet dit met mij? Welke signalen geeft mijn lichaam dan af en (tot slot) wat kan ik zelf doen om stress te beperken. De meeste actie’s/reacties lijken zo vanzelfsprekend, maar zijn vaak in de tijd door eigen overtuigingen en patronen je valkuilen of blinde vlek geworden.

De methode die Marjolein in de cursus aanbiedt, kunnen eigen overtuigingen en patronen helpen inzichtelijk maken en hoe hier mee aan de slag te gaan. De methode is ook nog eens overal toe te passen, zolang je er zelf in investeert.
Zelf ervaar ik dat het enige oefening vergt om de methode onder de knie te krijgen/eigen te maken. Oplossingen/aanpak wat ik jaren lang op een bepaalde manier heb gedaan, verdwijnen natuurlijk niet zomaar. En met dat in mijn achterhoofd ga ik met vertrouwen deze nieuwe uitdaging aan.

Lieve Marjolein dank je wel voor je inzichten en het delen van je kennis. Ik heb de middag ervaren als een middagje quality time voor mezelf.
Jouw open houding en liefdevolle aanpak zorgen ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde. Dit zag en voelde je ook terug bij de andere deelnemers, er kwamen open gesprekken op gang en men durfde zich kwetsbaar op te stellen, dit kan alleen wanneer men zich (naar mijn mening) veilig voelt.

Keep up the good work!
Jacqueline

Wil je n.a.v. mijn behandeling(en) of workshop een ervaring schrijven? Graag!

Reacties zijn gesloten.