Tarieven – een investering in jezelf

Consult therapie/coaching  (in mijn praktijk of via videobellen)
€ 80 per uur
Een sessie duurt gemiddeld ongeveer anderhalf uur, soms korter, soms langer. Voor kinderen is de behandeltijd korter dan bij volwassenen en hangt af van de leeftijd en wat er nodig is.

Alle therapeutische behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Telefonisch consult voor lopende cliënten
€ 25 (max. 30 min.)

SoulKey therapie
Een SoulKey sessie duurt 2,5 – 3 uur. De investering is € 250.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG en CAT vergoedbaar en bij RBCZ. Mijn praktijk staat geregistreerd in het AGB register van Vektis.
De consulten voor natuurgeneeskundige (holistische) en energetische therapie worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed, indien je hiervoor aanvullend verzekerd bent, afhankelijk van het door jou gekozen verzekeringspakket. Ik raad je aan vooraf je polisvoorwaarden te bekijken wat wel en niet vergoed wordt ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.

Betalingsvoorwaarden
Aan het eind van de behandeling in mijn praktijk betaal je direct contant of binnen 24 uur per betaalverzoek. Indien de afspraak online heeft plaatsgevonden, ontvang je een betaalverzoek. Deze betaal je binnen 24 uur. Na het consult ontvang je per e-mail een factuur. Deze kun je indienen bij de zorgverzekeraar, indien je aanvullend verzekerd bent en recht hebt op (gedeeltelijke) vergoeding.

Annuleringsvoorwaarden
Mocht je onverhoopt je afspraak moeten verzetten, dan kan dit uiteraard. Helaas ben ik wel genoodzaakt om €50 in rekening te brengen voor afspraken die niet uiterlijk 24 uur van tevoren zijn geannuleerd.

Persoonlijk ontwikkelbudget
In sommige gevallen biedt de werkgever de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Informeer hiernaar bij je werkgever. Als je een persoonlijk ontwikkelbudget hebt en je wilt door mij begeleid worden, laat het me weten. Ik maak voor jou op maat een begeleidingstraject in afstemming met jou. Dit leggen we dan voor aan je werkgever. Hiervoor gelden andere tarieven.

Behandelovereenkomst
Tijdens de eerste afspraak vraag ik je een behandelovereenkomst te tekenen. Klik hier om de behandelovereenkomst in te zien.

Klachtenregeling

Bij een klacht over een behandeling kun je met mij in gesprek gaan. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om
hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.
Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van het RBCZ.

Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG.

Als CAT-vergoedbaar therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling klik op het logo hieronder.

Reacties zijn gesloten.