Tarieven – een investering in jezelf

Consult coaching/therapie
€ 66 intake (duurt een tot anderhalf uur)
€ 99 per sessie (duurt ongeveer anderhalf uur)
€ 33 per half uur voor kinderen t/m 14 jaar (behandeltijd is korter dan bij volwassenen en hangt af van de leeftijd en wat er nodig is)

AromaTouch® massage
€ 57,50 (duurt ongeveer een uur)

Counseling/Ontstressen/Live the Connection consult via Skype/videobellen
€ 66 per uur

Reading via Skype/videobellen
€ 60 per uur

Healing op afstand (met voor- en nagesprek telefonisch of via Skype)
€ 60 per uur

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT Complementair (CAT-registratienummer: CM1905-04-02-19).
Mijn behandelingen komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de volgende zorgverzekeraars, indien je aanvullend verzekerd bent: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZFCZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ en de Friesland Zorgverzekeraar.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden
Kun je een afspraak niet nakomen? Een afspraak dien je minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen of te verzetten. Zeg je een afspraak korter van tevoren af of kom je de afspraak niet na zonder bericht, dan breng ik €30 in rekening.

Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van te voren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.

Persoonlijk ontwikkelbudget
In sommige gevallen biedt de werkgever de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Informeer hiernaar bij je werkgever. Als je een persoonlijk ontwikkelbudget hebt en je wilt door mij begeleid worden, laat het me weten. Ik maak voor jou op maat een begeleidingstraject in afstemming met jou. Dit leggen we dan voor aan je werkgever. Hiervoor gelden andere tarieven.

Verder ben ik aangesloten bij GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten) en daarmee voldoe ik aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

Reacties zijn gesloten.