Tarieven – een investering in jezelf

Consult coaching/therapie
€ 99 per sessie (duurt ongeveer anderhalf uur)
€ 33 per half uur voor kinderen t/m 14 jaar (behandeltijd is korter dan bij volwassenen en hangt af van de leeftijd en wat er nodig is)

AromaTouch® massage
€ 57,50 (duurt ongeveer een uur)

Counseling/Ontstressen/Live the Connection consult via Skype/videobellen
€ 66 per uur

Healing op afstand (met voor- en nagesprek telefonisch of via Skype)
€ 60 per uur

Vergoeding
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT Complementair (CAT-registratienummer: CM1905-04-02-19).
Voor informatie over welke zorgverzekeraars mijn behandelingen (gedeeltelijk) vergoeden, klik hier.

Behandelingen die in aanmerking komen voor vergoeding incl. prestatiecode:

– 24500 Behandeling psychotherapie
Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

– 24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde
Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van de overige genoemde behandelvormen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code. De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.

– 24506 Counseling
Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij: – het oplossen of hanteren van problemen – het vinden van antwoorden op vragen – het benutten van ongebruikte mogelijkheden – het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Klachtenregeling

Als CAT-therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling klik op het logo hiernaast.


Persoonlijk ontwikkelbudget
In sommige gevallen biedt de werkgever de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Informeer hiernaar bij je werkgever. Als je een persoonlijk ontwikkelbudget hebt en je wilt door mij begeleid worden, laat het me weten. Ik maak voor jou op maat een begeleidingstraject in afstemming met jou. Dit leggen we dan voor aan je werkgever. Hiervoor gelden andere tarieven.

Reacties zijn gesloten.