Tarieven – een investering in jezelf

Consult coaching/therapie
€ 70 per uur
Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur, voor kinderen is de behandeltijd korter dan bij volwassenen en hangt af van de leeftijd en wat er nodig is.

Wandelcoaching
€ 70 per uur

AromaTouch® massage
€ 57,50 (duurt ongeveer een uur)

Counseling/Ontstressen/Live the Connection consult via Skype/videobellen
€ 70 per uur

Healing op afstand (met voor- en nagesprek telefonisch of via videobellen)
€ 70 per uur

Vergoeding door zorgverzekeraars

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT Complementair (CAT-registratienummer: CM1905-04-02-19).
Voor informatie over welke zorgverzekeraars mijn behandelingen (gedeeltelijk) vergoeden, klik hier.

Behandelingen die in aanmerking komen voor vergoeding incl. prestatiecode:

– 24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde
Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van de overige genoemde behandelvormen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code. De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.

– 24012 Energetische therapie
Bij energetische therapie stemt de therapeut af op de energie van de cliënt om storingen in energiestromen of trillingfrequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stromen.

– 24400 Spirituele therapie 
Spirituele Therapie is een therapievorm die in principe geschikt is voor iedereen die met vragen of problemen van persoonlijke aard zit en daar hulp bij zoekt. Als we in ons leven fysieke, emotionele en/of mentale problemen tegenkomen, zijn deze uitdrukking van een storing in de verbinding met ons diepste zelf.

– 24500 Behandeling psychotherapie
Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.

– 24506 Counseling
Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij: – het oplossen of hanteren van problemen – het vinden van antwoorden op vragen – het benutten van ongebruikte mogelijkheden – het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Indien je onvoldoende financiële middelen hebt, maar wel graag een behandeling bij mij zou doen, neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Betalingsvoorwaarden
Na de sessie ontvang je per e-mail een factuur. Deze dien je binnen 14 dagen te betalen. Indien je aanvullend verzekerd bent en recht hebt op (gedeeltelijke) vergoeding, kun je de factuur indienen bij de zorgverzekeraar.

Annuleringsvoorwaarden
Kun je een afspraak niet nakomen? Een afspraak dien je minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen of te verzetten. Zeg je een afspraak korter van tevoren af of kom je de afspraak niet na zonder bericht, dan breng ik €50 in rekening.

Persoonlijk ontwikkelbudget
In sommige gevallen biedt de werkgever de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Informeer hiernaar bij je werkgever. Als je een persoonlijk ontwikkelbudget hebt en je wilt door mij begeleid worden, laat het me weten. Ik maak voor jou op maat een begeleidingstraject in afstemming met jou. Dit leggen we dan voor aan je werkgever. Hiervoor gelden andere tarieven.

Behandelovereenkomst
Tijdens de eerste afspraak vraag ik je een behandelovereenkomst te tekenen. Klik hier om de behandelovereenkomst in te zien.

Klachtenregeling

Als CAT-therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling klik op het logo hiernaast.

Reacties zijn gesloten.