Blokkades opheffen

Blokkades opheffen door healing bij Levensverbinding

Het opheffen van blokkades zorgt ervoor dat je levensenergie kan stromen en stimuleert je zelfhelend vermogen. Het geeft ruimte om in beweging te komen.

Zelfhelend vermogen

Je zelfhelend vermogen is het natuurlijke vermogen van je lichaam en je geest om gezondheid te handhaven. Hieronder valt ook je immuunsysteem. Je zelfhelend vermogen treedt bijvoorbeeld in werking als je een wond hebt. Die wond geneest vanzelf. Je kunt ook denken aan de veerkracht van de mens als er vervelende dingen gebeuren.

Echter, er zijn omstandigheden waardoor je zelfhelend vermogen hulp van buitenaf nodig heeft om weer optimaal te werken. Voorbeelden zijn stress, onverwerkte emoties, uitputting of ernstige disbalans waardoor er al ziekte ontstaan is.

Meridianen

Onafhankelijk van leeftijd stroomt in een gezond lichaam de energie vrij door al onze energiebanen, de zogenaamde meridianen. Zij spelen een grote rol bij de energieverdeling in ons lichaam. Hiermee kunnen onze organen zich voeden en goed functioneren. Het is bovendien te zien aan mensen: de stromende energie geeft hen een jeugdige uitstraling. Je voelt je gezond, gelukkig en vitaal.

Alles wat we in ons leven meemaken, heeft invloed op hoe we ons voelen en op onze energie. Fijne situaties geven ons energie. Daarentegen kunnen onverwerkte emoties en gebeurtenissen ook impact hebben. Deze kunnen de vrije energiestroom blokkeren. De blokkade betekent dat de energie aan- en afvoer voor organen en andere vitale delen van het lichaam minder goed of helemaal niet meer functioneren. Dit kan op den duur lichamelijke, emotionele en psychische klachten geven.

Kijk hier voor meer informatie over energetische traumaverwerking / traumatherapie.

Healing: blokkades opheffen

‘Healing’ betekent in het Nederlands ‘genezing’ of ‘heel worden’. Healing is er in vele vormen en kan plaatsvinden op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Het is een holistische werkwijze. Het zorgt voor herstel van ‘de balans’ in jezelf en ruimt blokkades op, waardoor je levensenergie weer vrij uit kan stromen.

Cliënten zeggen dat ze zich lichter en energieker voelen na een behandeling. Soms is ook de pijn weg. De meesten ervaren meer rust en ademruimte. De effecten zijn altijd positief, al is er niet te voorspellen wat de healing precies teweeg zal brengen. Hoe meer je je openstelt voor de energie, hoe beter het zijn werk kan doen.

Blokkades opheffen door healing

Alles is energie en verbonden via één groot veld. Tijdens een healing (ook op afstand mogelijk) stem ik af op jou en werk ik met jouw energieveld. Ik ondersteun je met Reiki en andere energetische behandelingen. Reiki is universele levensenergie die ik via mijn handen en aanraking doorgeef. Ik werk hierin heel intuïtief en stem me af op wat jij nodig hebt. Soms gebruik ik ook edelstenen en klankschalen ter ondersteuning.

Door een healing worden blokkades opgelost op lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en je energiesysteem (aura en chakra’s) wordt opgeschoond en in balans gebracht.

In de behandeling ervaar je vaak een diepe ontspanning, lossen vastgeroeste ideeën en patronen op, je bewustzijn verdiept zich en je ervaart ruimte om te voelen en te ervaren wat ten diepste in je zit. Ook kan er inzicht ontstaan in de achtergronden van een ziekte of een probleem. 

Healing is een zachte en effectieve behandeling bij allerlei klachten en helpt blokkades opheffen. Ook bij ernstige ziekten of pijn kan healing verbetering of verlichting geven.

Reacties zijn gesloten.