Ervaringen Soul Body Fusion®

Mooi en waardevol

Lieve Marjolein,
Het was een hele mooie en waardevolle dag. Ook ik heb met volle teugen genoten!
Dankjewel voor je enthousiasme, duidelijke uitleg en de mooie meditaties en niet te vergeten het gebed 🙏🏻❤️
Het is zo bijzonder wat er gebeurt tijdens een Soul Body Fusion sessie. Ik hoop dat ik het veel kan inzetten bij mijn cliënten. Het is in elk geval een waardevolle toevoeging op mijn missie.
Petra Hartog

Bijzonder en heel toegankelijk

Ik heb bij Marjolein de workshop Soul Body Fusion practitioner gevolgd, nadat ik van haar al eens eerder een behandeling had gekregen. Het was een bijzondere dag! Marjolein weet met haar down to earth energie het mystieke van de Soul Body Fusion heel toegankelijk en bruikbaar te maken. Een dag met goede uitleg en toelichting, fijne oefeningen en ik ga naar huis met een tool die ik direct voor zowel mijzelf als anderen goed kan gebruiken. Dankjewel Marjolein!
Tanja Bouman

Bijzondere ervaring

Ik heb via ZOOM de workshop ‘Soul Body Fusion’ hier gedaan met een aantal andere dames. Het werd allemaal duidelijk uitgelegd en verteld door Marjolein. Ik had een heel bijzondere ervaring. Ik raad het iedereen aan om een sessie bij haar te ondergaan en/of de workshop te volgen. Helemaal top! Namasté.
Náthalie

Online Soul Body Fusion

Een workshop SBF online meegedaan: bijzonder hoe dat werkt! Een aanrader.
Agnes Zanstra

Energie

Tijdens de sessie voelde ik me helemaal opvullen met energie en enorme stroming in mijn handen. De dagen erna voelde ik me opgewekt en blij. Bedankt Marjolein voor deze bijzondere ervaring. 
Julia

Passie

Marjolein brengt vol passie over hetgene wat Soul Body Fusion inhoudt. Ontzettend open en vol humor. Dank je wel voor deze mooie dag.
Anoniem

Fijn om te ontvangen en te geven

Marjolein nam ons mee vandaag hoe waardevol en makkelijk en voor iedereen toepasbaar Soul Body Fusion is. Echt fijn om te ontvangen, maar ook om te geven.
Lieve groet, Anja

Herstel na ziekte

12 maart heb ik de workshop Soul Body Fusion gehad bij Marjolein. Ik wist niet zeker of ik deze dag wel vol zou kunnen houden, want ik was ontzettend ziek geweest en mijn herstel duurde verschrikkelijk lang. Ik voelde wel dat de energie die er was in de ruimte mij meenam. Het was een bijzonder fijne dag en ik bruiste van de energie. Ik was een klein beetje angstig dat dit voorbij ging. Toen ik de volgende dag wakker werd, voelde ik me nog steeds erg goed, ik voelde mij hersteld. De daarop volgende sessies werd het steeds beter. Nu behandel ik mensen hiermee met prachtig mooie ervaringen.
Marjolein dank je wel dat je mij dit geleerd hebt 🙏🏼
Liefdevolle groet van Petra

Verbinding met mijn ziel hervonden

In de Soul Body Fusion workshop bij Marjolein leerde ik methodes kennen om mij beter te kunnen verbinden met de ziel. Wat ik leerde was dat het de ziel is die ertoe uitgenodigd wordt. Ik vind het belangrijk er verbinding mee te kunnen (her)vinden, juist in de huidige 24/7 samenleving van commercie, materialisme en beeldschermen. Tijdens de workshop konden we, met- en bij elkaar, al ervaren wat er gebeurt wanneer je de ziel weer meer toe kan laten. Verrassend was dat dit met relatief eenvoudige middelen kan, en zelfs op afstand. In de goed voorbereide workshop legt Marjolein goed en duidelijk uit. Ze was voor ons deelnemers een aandachtig luisterend oor voor reacties en vragen en die werden duidelijk beantwoord.
Wulf

Voor HSP’ ers een must

Ik kan de workshop van harte aanbevelen als je je geroepen voelt om je trilling/energie te verhogen, maar je weet niet hoe of je denkt dat dat moeilijk is. Je krijgt toegang tot een zeer eenvoudige maar krachtige methode die je enorm kan helpen om meer vreugde te ervaren in je leven. Ik ben veel minder gevoelig voor negatieve energie om mij heen, van mensen om mij heen, van het nieuws, de wereld. Ik was als een spons. Nu blijf ik dicht bij mezelf en als dat minder is, merk ik dat ik heel snel weer terug in balans ben door weer Soul Body Fusion toe te passen op mijzelf. Het faciliteren van Soul Body Fusion aan anderen is ook een cadeautje aan mijzelf, omdat ik mezelf in de fijne energie breng. Ik vind het een uitkomst, voor HSP’ers een must.
Lieke H.

Liefdevol ZIJN

De 1e kennismaking met Soul Body Fusion was een zielsgeschenk, een herwaarderingsgevoel voor het leven.
Het gaf mij een vernieuwend besef van liefdevol ZIJN en dat die intense sfeer uitnodigend is en kloppend is om in het Proces te blijven, te groeien, fluisterend luisterend naar de taal van de Ziel onderweg, ook in mij.
Hilde

Minder pijn

Dank je, Marjolein, voor je heldere professionele uitleg over Soul Body Fusion en de praktische oefeningen tijdens de workshop. We hebben kunnen ondervinden hoe goed het werkt op korte tijd en hoe fijn het is als lichaam en ziel verenigd zijn. Ik heb ook gemerkt dat mijn pijn daardoor fel verminderde. Van harte dank!
MG

Online werkt net zo goed als live

De workshop Soul Body Fusion® die ik online heb gedaan bij Marjolein van der Burgt heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Vooraf had ik het boek gelezen en er zelf al wat mee geoefend. Tijdens de workshop was vooral het oefenen in tweetallen fijn; hier bleek dus dat een sessie via de computer net zo sterk werkt als live. Het is een prachtige methode die goed is toe te passen in het dagelijks leven, maar ik ga hem ook gebruiken in mijn natuurgeneeskundige praktijk. Marjolein is een goede trainer, die alles rustig en duidelijk kan overbrengen en antwoord heeft op de meest uiteenlopende vragen.
Gerda Fortuin                                                                                                                                                                    

Inzicht in thema’s en rust

Marjolein is een vriendin en collega van mij. Ik ken haar als iemand die graag de diepte induikt en erg leergierig is. Ze houdt zich bezig met veel interessante dingen. Toen ze aan mij vroeg om deel te nemen aan haar workshop Soul Body Fusion hoefde ik daar niet lang over na te denken. Hoewel ik er nog weinig over wist, wist ik dat het ongetwijfeld interessant zou zijn. En dat was het!

Na een fijn welkom in een groep van 8 deelnemers, begon Marjolein met een kennismakingsoefening die direct heel verbindend was. Haar uitleg over Soul Body Fusion en haar persoonlijke ervaringen volgden. Dat maakte mij erg nieuwsgierig. Bovendien vond ik het mooi om te merken hoe haar onderwijservaring merkbaar was. Niet alleen stond ze rustig en helder voor de groep, haar verhaal zat gedegen in elkaar en was goed te volgen aan de hand van een flip-over.

Bij Soul Body Fusion nodig je de ziel uit om het lichaam volledig te doordringen. Daarbij bepaalt de ziel wat er al dan niet gebeurt. Als Soul Body Fusion practioner doe je nagenoeg niks. Bijzonder vond ik het om te ervaren hoe krachtig dit werkt. Dat was al goed mee te voelen toen Marjolein Soul Body Fusion voordeed bij één van de deelnemers. Nu ben ik niet onbekend met energiewerk en ik vond het indrukwekkend om zoveel te ervaren in zo’n eenvoudige oefening. We hebben met twee verschillende personen geoefend en dat was fijn omdat de ervaring telkens heel anders was.

In mijn eigen ervaringen met energiewerk word ik geregeld geconfronteerd met het verdriet dat nog in mij zit. Dat was nu ook het geval, een stukje verdriet en een diepe rust die door mij heen trok. Een andere deelneemsters voelde intern de energie alle kanten opschieten, terwijl weer iemand anders in een onbedaarlijke lachbui uitbarstte. De veelzijdigheid in reacties was groot, voor iedereen uniek en elke keer anders. Na afloop heb ik Soul Body Fusion ook op mijn kinderen uitgeprobeerd. Dit konden zij heel goed voelen. Mijn zoon benoemde (zonder voorkennis) wat Marjolein in haar uitleg ook had aangegeven wat kon gebeuren, namelijk dat bij het openen van de ogen de ruimte heel anders lijkt; intensere kleuren, intenser licht alsof de zintuigen zijn aangescherpt.

Met een andere deelneemsters heb ik nadien twee keer online Soul Body Fusion uitgewisseld. Qua intensiteit maakte dat niks uit. We hebben prachtige intense sessies uitgewisseld! Buiten de ervaringen tijdens de sessies om, merkte ik dat er in mij veel losgemaakt werd en zich begon te roeren. Ik ging meer op mijn strepen staan. Ik wilde geen concessies meer doen aan wat voor mij belangrijk is. Alsof er een helderheid over mij heen was gekomen die onderstreepte wat belangrijk is voor mij om volledig in lijn te zijn met mijzelf. Ook kreeg ik meer inzicht in thema’s die voor mij spelen en ik kon daar nu makkelijker rust in vinden. Synchroniciteiten vielen mij veel meer op. Er kwamen oude herinneringen naar boven (zowel visuele als gevoelsherinneringen). Dromen waren levendiger en kon ik mij goed herinneren bij het ontwaken. Het heeft al met al veel in werking gezet. ​

Ik ben dan ook erg blij dat ik kennis heb gemaakt met Soul Body Fusion. Ze is eenvoudig te gebruiken, zuiver en kan heel krachtig zijn. Bedankt Marjolein!
Laura Alders

Lichtheid in mijn leven

Na mijn kennismaking met 3 Soul Body Fusion sessies door Marjolein ben ik zo geïnspireerd geraakt dat ik heb besloten nu ook de workshop Soul Body Fusion met haar te doen. “Helaas” niet in een live setting, want ik woon niet in NL, maar het bewijst eens te meer dat het effect van Soul Body Fusion ook op afstand z’n werk doet. Ik voel me sindsdien meer dan ooit op de juiste plek en ervaar veel meer “lichtheid” in m’n leven en “zijn”. Er is een opening gemaakt naar volgens mij nog meer moois, ik kan niet wachten! Dank Marjolein.
Mariët

Veilig en ondersteunend veld

Voor mij was de Soul Body Fusion workshop precies wat ik nodig had, op precies het juiste moment. De eenvoud van het proces en de diepgang die het proces heeft, heel bijzonder.
Marjolein creëert een veilig en ondersteunend veld, heel fijn.

Al met al een geweldige ervaring en daar het Soul Body Fusion proces gemakkelijk is om te doen en fijn is om te delen, heb ik dat inmiddels ook al gedaan en staat een volgende sessie al weer gepland.
Alien Oude Veldhuis

Superfijne flow!

Ik wil je even deelgenoot maken van mijn ervaringen tot nu toe:
– allerlei mensen lachen lief naar mij op straat
– een van mijn beste vrienden zei: zodra ik je zag, zag ik dat er iets aan je veranderd is
– de makelaar belde en biedt ons een huis aan, om onderhands te kopen, dus voordat het op Funda komt (en gekocht!)
– ik ben overwegend blij gestemd
Wat een leuke en mooie dingen hè? Ik heb echt het gevoel dat ik in een superfijne flow zit!
Dat wilde ik gewoon even met je delen.

Eenvoud van Soul Body Fusion

Ik ben heel ‘toevallig’ in aanraking gekomen met Soul Body Fusion. Ik wist dat ik graag iets wilde doen met energie, maar ik wist niet precies wat. Dus ik deed een oproep in een Facebook groep, of er workshops zijn in de buurt die te maken hebben met energie.
Zo heb ik Marjolein leren kennen. Hoewel ik niets wist over Soul Body Fusion, voelde ik dat ik dit wilde uitproberen. In september heb ik een workshop Soul Body Fusion bij haar gevolgd. Marjolein heeft veel geduld en veel aandacht voor ieder van ons. De passie die ze voelt over dit onderwerp is duidelijk zichtbaar. Ze geeft je veel info en er is ook veel ruimte voor de praktische toepassing. Nadien heb ik ook het boek nog gelezen van Jonette Crowley. Zeer interessant, leest als een trein.

Wat Soul Body Fusion voor mij heeft betekend tot nu toe: het zet een proces in gang. Ikzelf voelde fysiek niet meteen wat. Wat wel veranderd is: het lukt me niet meer om niet voor mijn mening op te komen. Er is heling gebeurd aan mijn keelchakra. Er is iets veranderd in me. Ik ben benieuwd naar wat er nog kan komen.
Wat mooi is aan Soul Body Fusion, is de eenvoud ervan. Zeker een aanrader als je houdt van werken met energie!
Wendy

Overgave aan het proces

Half september heb ik de workshop Soul Body Fusion (SBF) bij Marjolein gevolgd. Ik vond het een interessante en prettige workshop. Na de intro met daarin al veel mooie positieve verhalen over SBF was er een uitgebreide theoretische onderbouwing. Daarna konden we als deelnemers zelf SBF ondervinden en met elkaar doen. Het blijft bijzonder hoe het zetten van een diepgaande intentie zo’n effect op mij (en anderen) heeft. De meeste keren merk ik wel veranderingen in mijn lichaam. Soms subtiel, en soms minder subtiel, en soms ook gewoon niets. Rillingen, prikkelingen bij derde oog, wervelingen of pulsen in mijn handen, knakkende tenen etc.

Ik heb geleerd dat het weer uitlijnen van ziel, bewustzijn en lichaam een proces is waar ik me aan over mag geven. Ik hoef het niet te snappen en ik hoef het niet te controleren. Er mag gebeuren wat er gebeurt. Het geeft rust, in ieder geval inwendig, en meestal ook lichamelijk. Fijn dit in mijn gereedschapskistje te hebben.
Dankjewel!
W.

Prachtige aanvulling

Afgelopen weekeind de scholing Soul Body Fusion gevolgd. Een prachtig instrument waarmee ik meteen mijn eigen werk zeer goed kan aanvullen. Marjolein kon de materie vakkundig overbrengen. Stond goed en geaard in de stof. Had alle ruimte voor het individuele van de cursisten.
Dank voor deze ontdekking.
Greet van Trotsenburg

Opruimen van trauma’s

Lieve mensen
Ik heb zojuist een sessie ontvangen van Marjolein. Het was heerlijk. Ik geniet van haar lichte liefdevolle zachtaardige uitstraling. Bij Soul Body Fusion is het mijn ziel die het werk doet, maar met Marjolein als facilitator wordt de ervaring nog leuker en lichter.
Ik zag op een moment een mooie diamant werken boven mijn hoofd die alles van trauma’s super gemakkelijk en snel opruimde. Ik visualiseerde de diamant niet bewust, hij bestond gewoon boven mijn hoofd en begon met te draaien.
Marjolein is een pracht van een vrouw en Soul Body Fusion is een pracht van een techniek die voor iedereen werkt en gemakkelijk en toegankelijk is.
Twijfel niet en boek een sessie met Marjolein, zo word je leven terug fijn.
Groetjes Lode Hanssens

Balans en acceptatie

Voordat ik 3 Soul Body Fusion sessies kreeg, voelde ik vaak paniek en verdriet. Ook stond ik nooit stil bij mijn gevoel. Nu voel ik me meer in balans. Ik heb nog wel eens een down moment, maar eerder moest om de haverklap huilen. Ik kan bepaalde dingen beter accepteren. Ik zit beter in mijn vel.
Anoniem

Ervaringen tijdens een groepssessie:

‘Het voelt of licht mijn cellen doordringt.’
‘Het wordt van binnenuit lichter en ruimer.’
‘Ik voel het stromen en tintelen.’
‘Mijn kaken en nek zijn ontspannen. Normaal houd ik daar veel spanning vast.’
‘Ik heb normaal steenkoude handen. Nu worden ze warm.’
‘Ik heb altijd veel pijn. Tijdens Soul Body Fusion ervaar ik van alles in mijn lichaam, maar geen pijn!’
‘Ik voel een zachte energie en mijn hart gaat open.’
‘Het is alsof de spanning uit mijn lichaam wordt weggetrokken.’
‘Eerst kwam ik weerstand en onrust tegen. Daarna werd het licht van binnenuit en dat duwde de weerstand naar buiten.’
‘Ik ben meer gezakt. Ik voel mijn lichaam, inclusief benen weer.’
‘Eerst voelde ik steken in mijn borstgebied en daarna werd het zachter. Ik voel de energie stromen.’

Reacties zijn gesloten.