(Groeps)sessies Soul Body Fusion®

Wil je meer balans in je leven? Wil je goed omgaan met alles wat er om je heen gebeurt? Hoe zou het zijn om je volledige potentie te leven? Dan is een Soul Body Fusion® sessie iets voor jou. Ik bied zowel individuele sessies live in mijn praktijk of online/op afstand aan als groepssessies (alleen online).

Toename van bewustzijn

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het verhoogt meetbaar een toename in je bewustzijn in een tijdsbestek van slechts 20 minuten.

Individuele Soul Body Fusion® sessie

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een
hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

We hebben zowel vooraf als achteraf een kort gesprek. In totaal duurt de sessie ongeveer 60 minuten. Ik raad aan om minimaal drie sessies te doen in drie weken, maar meer of minder sessies zijn ook mogelijk.

Groepssessie Soul Body Fusion®

Groepssessies vinden online plaats. Je krijgt eerst een korte uitleg over Soul Body Fusion en wat het voor je kan betekenen. Daarna ontvang je 2 x 10 minuten Soul Body Fusion, zoals hierboven beschreven is. Het verschil is dat ik niet fysiek mijn vingers op jouw vingers leg, maar energetisch. Dat werkt net zo goed 😊. Na afloop is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Een groepssessie duurt 1-1,5 uur. Groepssessies op aanvraag.

Reacties zijn gesloten.