Systemische reis

We maken allemaal deel uit van verschillende systemen en van een groter geheel. Met name door ons familiesysteem -onze (voor)ouders- worden we (onbewust) beïnvloed. In deze systemische reis van vier avonden gaan we met elkaar op reis om meer te ontdekken over de onderbewuste stromen die jou nu nog beïnvloeden. Ook ontdekken we jouw plek in je familiesysteem en nodig ik uit die in te nemen. En je wordt je meer bewust van het veld waarin we allemaal met elkaar verbonden zijn.

Inhoud

  • We doen systemische oefeningen voor inzicht, bewustwording en heling
  • Iedere deelnemer komt minimaal 1x aan de bod met een persoonlijke vraag voor een (familie)opstelling
  • Opstellen van gezamenlijke thema’s
  • Ontdekken van jouw plek in je familiesysteem, je plek innemen in je systeem van herkomst
  • Inzicht krijgen in hoe jij / jouw leven beïnvloed wordt door onzichtbare invloeden / onderbewuste stromen uit je familiesysteem
  • Bewust worden van het veld, waarin we met elkaar verbonden zijn
  • Je intuïtie versterken
  • Meer grip op je leven

Kortom: Ontdekken, bewust worden, spelen, leren, helen. En persoonlijke aandacht en ruimte voor jouw vragen. Je bent welkom met alles wie je bent en wat je hebt.

Ik heb zin in om met jullie op reis te gaan, ga je mee?

Praktische informatie

Datum: nog onbekend
Inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.15 uur tot +/- 21.30 uur
Investering: €144
Locatie: Praktijkruimte Wilko Jongman, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum)
Min. 6 – max. 8 deelnemers

Ervaringen

Ruimte om te groeien

De Systemische Reis bij Marjolein was een mooie toevoeging op meer bewustwording in mijn eigen gedrag en de wortels daarvan. Behalve opstellingen waarin er ruimte was om je eigen vraag te stellen, had ik ook veel aan de oefeningen waarin ik mij bewuster werd van mijn eigen energie en de energie van de ander. Ik heb de neiging om makkelijk in een symbiotische relatie te stappen. Naast het meer inzicht krijgen in de oorsprong van dit gedrag en wat het mij heeft opgeleverd, helpen de oefeningen mij ook om meer bewust te worden van mijn eigen energie waardoor ik deze beter kan leren beheersen. De rustige energie van Marjolein draagt bij aan een veilige en fijne sfeer in de groep waardoor de ruimte er ook is om te kunnen groeien.
Anoniem

Bewust van mijn plek binnen mijn gezin

Ik vond het een bijzondere en leerzame cursus, fijn om me meer te verdiepen in systeemwerk. Wat indruk op me heeft gemaakt, is het besef dat ik heel veel meer voorouders heb dan alleen maar mijn opa’s en oma’s die ik gekend heb. Ik ben me door de systemische reis bewuster geworden van de plek binnen mijn gezin waarin ik geboren ben en de verbinding met mijn ouders. De systemische oefeningen vond ik waardevol. Ik kijk uit naar een vervolg.
Maarten

Nieuwe inzichten door opstellingen

Wat is familieopstellingen toch een boeiend fenomeen. Marjolein heeft deze systemische reis op prettige, makkelijk toegankelijke manier opgezet. Mededeelnemers, ervaren en onervaren, komen hoe dan ook een stapje verder in hun beleving, zoektocht of ontwikkeling. Mooi dat iedereen open kon en durfde te zijn, waardoor er een heel prettige en veilige groep ontstond. Mooi om te beleven dat opstellingen zo divers kunnen zijn, en dat de uitkomsten steeds weer nieuwe inzichten geven. Marjolein en mede-deelnemers: Dankjewel.
WB

Een bijzondere en inzicht gevende reis!
A

Reacties zijn gesloten.