Bijscholing Soul Body Fusion® voor je praktijk


Soul Body Fusion® is een krachtige energetische techniek die van toegevoegde waarde is voor jouw praktijk. Als therapeut, coach of masseur, kun je Soul Body Fusion als bijscholing volgen. De workshop is geaccrediteerd door KTNO en GRO. Als je aangesloten bent bij de beroepsvereniging CAT, VBAG, BATC, NVST of VIV, dan telt deze workshop als officiële bijscholing (13 uren; 0,5 ects; 2 vcoins bij VBAG).

Na het volgen van de ééndaagse workshop ben je, bij bewezen bekwaamheid, gecertificeerd Soul Body Fusion practitioner. Na een dagworkshop kun je het Soul Body Fusion proces direct toepassen in je praktijk. Dit kan in de vorm van losse sessies. Ook kan je het gebruiken om het effect van andere technieken, zoals Reiki en massages te versterken.

Meerwaarde van Soul Body Fusion® in jouw praktijk

Soul Body Fusion® sessies hebben wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing bij o.a. chronische klachten, burnout, depressie, autisme, PDD NOS, ADHD.
Echter, Soul Body Fusion is meer dan dat. Je helpt je cliënt om door te groeien naar zijn of haar oneindige potentieel. Tijdens een sessie zorg jij er namelijk voor dat je cliënt ondergedompeld is in een hoog, geharmoniseerd veld. Dit brengt je cliënt naar een hogere trilling. Tijdens het proces komt er meer van de zielsenergie in het lichaam.

Een ander voordeel van Soul Body Fusion is, dat je het kunt toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand)

Daarnaast kun je met Soul Body Fusion het toepassen van andere technieken enorm versterken.

Met Soul Body Fusion in je dienstenpakket kun je meer/andere cliënten naar je praktijk trekken. Na de workshop ontvang je promotiemateriaal voor je website en cliënten (het logo van Soul Body Fusion®, een banner met het logo van Soul Body Fusion®, Nederlandstalige Soul Body Fusion® flyer etc.). Je kunt je als gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner laten vermelden op de website van de Stichting Soul Body Fusion® Nederland, zodat cliënten je makkelijk kunnen vinden.

Inhoud bijscholing

De bijscholing bestaat uit 3 onderdelen, met een studiebelasting van in totaal 13 uur:

  • Voorafgaand aan de workshop dien je het boek Soul Body Fusion: het ontbrekende stuk voor healing en meer van Jonette Crowley te lezen (5 uur). Het boek is te bestellen bij elke boekhandel, maar ook online bij o.a. bol.com.
  • De workshop zelf: 6 contacturen (exclusief pauzes).
  • Na de workshop faciliteer je 2 Soul Body Fusion® sessies (2 uur). Je mailt een verslag naar Marjolein van der Burgt.

Praktische informatie

De Soul Body Fusion® workshop duurt 1 dag van 9.30 uur tot ongeveer 17.00 uur.
Min. 4 – max. 8 deelnemers

Geplande data:
Dinsdag 12 maart 2024 Online
Zaterdag 13 april 2024 in Zwolle

Locatie: Praktijkruimte Wilko Jongman, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum)
Investering voor de workshop, incl. cursusmateriaal, certificaat, thee en wat lekkers: € 179

Ervaringen

Reacties zijn gesloten.