Soul Body Fusion®

Mensen blijven worstelen met problemen, zowel fysiek als mentaal, zonder ooit de fundamentele oorzaak ervan te bevroeden: dat de band tussen lichaam en ziel verbroken is…
Het kost inspanning om je ziel op een afstand te houden. Als je stopt met worstelen, gaat de weg naar de ziel vanzelf. – Dr. Deepak Chopra

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar we kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. Dat maakt dat we ons leven leiden met ons licht op halve sterkte, waardoor we niet in de staat zijn gezondheid, overvloed en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. Soul Body Fusion is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden.

Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben en dat je meer voor elkaar zou moeten kunnen krijgen? Neem contact met me op voor een Soul Body Fusion sessie. Deze kan zowel live in mijn praktijk plaatsvinden als online/op afstand.

Tijdens deze sessie waarin we tegenover elkaar zitten, word je door mij omringd door een energieveld van een hoge frequentie (2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen). We hebben zowel vooraf als achteraf een kort gesprek. In totaal duurt de sessie ongeveer 45 minuten. Ik raad aan om minimaal drie sessies te doen in drie weken, maar meer of minder sessies zijn ook mogelijk.

Soul Body Fusion is anders dan bijv. Reiki, wat ik ook geef, omdat er geen energie overgedragen wordt. Tijdens Soul Body Fusion zetten we de intentie dat je ziel en je lichaam op één lijn worden gebracht. Ik faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten. Soul Body Fusion werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Ervaringen tijdens Soul Body Fusion

‘Het voelt of licht mijn cellen doordringt.’
‘Het wordt van binnenuit lichter en ruimer.’
‘Ik voel het stromen en tintelen.’
‘Mijn kaken en nek zijn ontspannen. Normaal houd ik daar veel spanning vast.’
‘Ik heb normaal steenkoude handen. Nu worden ze warm.’
‘Ik heb altijd veel pijn. Tijdens Soul Body Fusion ervaar ik van alles in mijn lichaam, maar geen pijn!’
‘Ik voel een zachte energie en mijn hart gaat open.’
‘Het is alsof de spanning uit mijn lichaam wordt weggetrokken.’
‘Eerst kwam ik weerstand en onrust tegen. Daarna werd het licht van binnenuit en dat duwde de weerstand naar buiten.’
‘Ik ben meer gezakt. Ik voel mijn lichaam, inclusief benen weer.’
‘Eerst voelde ik steken in mijn borstgebied en daarna werd het zachter. Ik voel de energie stromen.’

Reacties zijn gesloten.