Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het verhoogt meetbaar een toename in je bewustzijn in een tijdsbestek van slechts 20 minuten.

Mensen blijven worstelen met problemen, zowel fysiek als mentaal, zonder ooit de fundamentele oorzaak ervan te bevroeden: dat de band tussen lichaam en ziel verbroken is…
Het kost inspanning om je ziel op een afstand te houden. Als je stopt met worstelen, gaat de weg naar de ziel vanzelf. – Dr. Deepak Chopra

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar we kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. Dat maakt dat we ons leven leiden met ons licht op halve sterkte, waardoor we niet in de staat zijn gezondheid, overvloed en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS (www.JonetteCrowley.com).

Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid kan hebben en dat je meer voor elkaar zou kunnen krijgen in je leven? Neem contact met me op voor een Soul Body Fusion sessie. Een sessie duurt ongeveer een uur. Deze kan zowel live in mijn praktijk plaatsvinden als online/op afstand. Groepssessies zijn ook mogelijk. Deze zijn op aanvraag.

Wil jij zelf Soul Body Fusion leren om op jezelf en anderen toe te passen? Volg dan een Soul Body Fusion workshop.

Ziel en lichaam afgestemd

Soul Body Fusion is anders dan bijv. Reiki, wat ik ook geef, omdat er geen energie overgedragen wordt. Tijdens Soul Body Fusion zetten we de intentie dat je ziel en je lichaam op één lijn worden gebracht. Ik faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten. Soul Body Fusion werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Soul Body Fusion helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Voor meer informatie over Soul Body Fusion, zie www.soulbodyfusion.nl

Reacties zijn gesloten.