Reiki behandeling bij Levensverbinding in Zwolle

Als je kennis wilt maken met een Reiki behandeling in Zwolle, dan sta ik graag voor je klaar. Deze zachte energetische behandeling ondersteunt bij het opheffen van blokkades in jouw lichaam. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt daardoor geactiveerd. Je energiesysteem wordt in balans gebracht, waardoor je lekker in je vel komt. Voor Reiki in Zwolle ben je binnen mijn praktijk Levensverbinding dan ook van harte welkom.

Ons zowel lichamelijk als geestelijk in balans voelen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms worden we belemmerd in ons “zijn”, maar kunnen we niet precies herleiden wat de oorzaak daarvan is. Je ervaart klachten, zoals lusteloosheid, spanningen of zelfs stress-gerelateerde klachten. Deze disbalans kan op den duur lichamelijke of psychische ziekten veroorzaken zonder dat je weet wat daar de aanleiding van is. In veel gevallen wordt dit veroorzaakt door blokkades in je lichaam. Ze belemmeren jouw levensenergie die niet langer vrijuit kan stromen.

Dit kan komen doordat je een langere periode stress en spanningen hebt ervaren. Bijvoorbeeld door een traumatische gebeurtenis uit het verleden, ziekte, problemen op het werk of relatieproblemen. Het kan ook zijn dat je veel onverwerkte emoties hebt. Als de traumatische gebeurtenis of emoties niet op de juiste manier worden verwerkt, heeft dat effect op de doorstroming van energie in het lichaam.. Een Reiki behandeling is Zwolle biedt dan een effectieve oplossing. Ik maak tijdens de healing ook gebruik van edelstenen, klankschalen en etherische oliën. Ik behandel intuïtief.

Effectieve Reiki behandeling in Zwolle bij lichamelijke of emotionele blokkades

De blokkades veroorzaken een onevenredige verdeling van de energie in het lichaam, waardoor je allerlei klachten gaat ervaren. Onze organen worden niet langer op de juiste manier gevoed met energie. Daardoor voelen we ons moe, lusteloos en niet lekker in ons vel. Een Reiki behandeling in Zwolle is in te zetten als je lichamelijke, emotionele of psychische klachten ervaart. Deze holistische werkwijze behandelt dan ook niet alleen de klacht.

Er wordt ingezet op het totale lichaam en de oorzaak van de onderliggende klachten. Reiki in Zwolle is ook een effectieve healing als je pijn ervaart. De pijn kan worden veroorzaakt door ziekte of emotionele gebeurtenissen als verlies van een dierbare, gezondheid of werk. Een behandeling kan verlichting en nieuwe inzichten geven die je helpen het proces beter te doorstaan en verwerken. Ook als je hoogsensitief bent, ben je in mijn praktijk in Zwolle van harte welkom.

Door bewustwording en healing leer ik je omgaan met de manier waarop jij prikkels ontvangt. Je leert beter zorg te dragen voor je eigen energie. Reiki in Zwolle zorgt voor een diepe ontspanning van het lichaam. Het geeft je rust en ruimte, waardoor je andere keuzes kunt maken. Daarnaast kan het oude patronen doorbreken waardoor je meer levensenergie en inzicht krijgt. Dat geldt niet alleen voor het opruimen van lichamelijke, emotionele en psychische blokkades door toedoen van trauma’s, maar ook als je pijn ervaart door een ernstige ziekte.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je op zoek bent naar een reiki behandeling in de omgeving van Zwolle.

De voordelen van een Reiki behandeling

  • Reiki zorgt voor rust en ruimte in hoofd en lichaam
  • Reiki zorgt voor een diepe ontspanning en loslaten van oude ballast
  • Reiki healing balanceert je chakra’s en energiesysteem
  • Een Reiki behandeling geeft inzichten in jezelf, blokkades en negatieve denkpatronen
  • Reiki energie versterkt het immuunsysteem
  • Reiki vermindert fysieke en emotionele pijn
  • Reiki energie versnelt herstel na verwonding
  • Reiki vermindert stress en spanning
  • Reiki vermindert spierspanning
  • Reiki stimuleert je spirituele ontwikkeling

Reacties zijn gesloten.