Verhoog je trillingsfrequentie, verhoog je levenskwaliteit

Vroeger als er ’s ochtends al van alles mis ging, verzuchtte ik dat het weer zo’n dag was waarop alles mis zou gaan: de wet van Murphy was actief. De ene misser volgde de andere op. Niet altijd grote dingen, maar het gaf me zo’n gevoel ‘moet mij dat weer overkomen’.

Gelukkig trap ik nu niet meer in de Wet van Murphy. Want als het de ene kant op werkt, nl. dat negatieve dingen en gevoelens meer negatieve dingen teweegbrengen, dan werkt het ook de andere kant op. Positieve gevoelens trekken positieve gebeurtenissen aan. Maar hoe kom je nu in zo’n positieve flow?

Trillingsfrequentie

Daarvoor is het handig om iets te weten over trillingsfrequentie. Alles in het universum bestaat uit moleculen, protonen en elektronen. Deze minuscule deeltjes trillen op een bepaalde snelheid. Hoe lager de trilling, hoe zwaarder het voelt of hoe vaster de stof. Hoe hoger de trilling, hoe hoger de energie en hoe lichter het voelt.

Wij mensen trillen ook op een bepaalde frequentie. En ook emoties en gedachten trillen op een bepaalde frequentie. “Negatieve” emoties zoals frustratie, boosheid, haat en wrok hebben een lage frequentie. “Positieve” emoties zoals liefde, vreugde en dankbaarheid hebben een hoge frequentie.
Je bent het vast met me eens dat je je veel prettiger voelt als je deze positieve emoties ervaart, dan als je negatieve emoties ervaart.

Resonantie

Terug naar de wet van Murphy. Hoe komt het nou dat als dingen eenmaal misgaan (en je blijft daarin hangen), er steeds meer dingen misgaan en je een k*dag hebt? Misschien heb je wel eens van het principe van resonantie gehoord? Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen. Als dit andere voorwerp in het ritme van de oorspronkelijke trillingen gaat meetrillen, wordt dat verschijnsel resonantie genoemd. Je kent het glas dat meetrilt (of knapt) op de stem van de operazangeres, of meetrillende klankschalen.

Als je een negatieve vibe (trilling) uitstuurt, dan resoneer je met diezelfde trillingen en krijg je er meer van in je leven. Andersom geldt het natuurlijk ook. Hoe verhoog je je trillingsfrequentie zodat je in die positieve flow komt?

Positieve flow

Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Het begint met het nemen van verantwoordelijkheid. Het leven heeft zijn ups en downs. Met de keuzes die je maakt, creëer je zelf de kwaliteit van je leven. Je kracht ligt in de manier waarop je met de ups en downs omgaat. Het negeren van de moeilijke momenten of je erdoorheen walsen, geeft geen kracht.

Het is belangrijk dat je je bewust bent dat je in de negatieve spiraal zit en dat je daar uit wilt stappen. Dat kun je doen door in het hier en nu te komen. Verplaats je aandacht naar je zintuigen, hoor, zie, ruik, voel en proef wat er is.

Dan volgen er een aantal manieren om je trillingsfrequentie te verhogen:

 • Zet fijne muziek op, dans en zing
 • Wees dankbaar voor wat er wel is in je leven en voel deze dankbaarheid in je hart
 • Ga de natuur in en zie en voel de schoonheid van de natuur (wees echt aanwezig)
 • Omring jezelf met liefdevolle mensen
 • Doe yoga of Chi-Kung oefeningen
 • Vergeef jezelf en anderen
 • Humor
 • Denk positief en steek je aandacht en energie in de dingen die je wilt in je leven
 • Spoor stressvolle denk- en gedragspatronen op en transformeer ze

Verhogen van bewustzijnsniveau

En daar wil ik nog iets belangrijks aan toevoegen, waar ik zelf heel enthousiast over ben: Soul Body Fusion®. Dat is een krachtige energetische techniek om je zielsenergie in je lichaam te brengen. Je ziel heeft een hoge trillingsfrequentie. Door je lichaam en ziel steeds meer op elkaar af te stemmen, verhoog je je energiefrequentie.

Wat ik zo bijzonder vind, is dat Soul Body Fusion al in 20 minuten een meetbare toename geeft van je algehele bewustzijnsniveau en dus je trillingsfrequentie. Als je bewustzijnsniveau hoger is, resoneer je op geluk en overvloed. Emoties en energieën van een lagere trilling kunnen dan verdwijnen.

Soul Body Fusion®

Je kunt Soul Body Fusion leren in één dag. Het is een eenvoudig proces. Iedereen kan het leren en toepassen om beter in balans te komen en beter te functioneren in het dagelijks leven. Om elke dag weer je leven te creëren waar jij blij van wordt.

Soul Body Fusion helpt je om makkelijker om te gaan met de negativiteit in de wereld. Sterker nog, het draagt bij aan een positieve wereld. Als jij je trillingsfrequentie verhoogt, nodig jij (onbewust) anderen uit om dat ook te doen. Ik ga ervoor! En jij?

Wil jij meer weten over Soul Body Fusion? Ik geef regelmatig workshops. Ook kun je Soul Body Fusion ervaren in individuele sessies (live of online) of groepssessies (online).

4 reacties:

 1. Wat heerlijk duidelijk uitgelegd! Ik ben al redelijk op de goede weg met deze principes en weet dat ik hier iemand mee kan helpen die nogal wat zwaar in de energie kan voelen voor mij.

  • Dank je Ineke. Iedereen kan zijn trillingsfrequentie verhogen op een eenvoudige manier. Soms nog een uitdaging om je trillingsfrequentie ook hoog te houden. Bewustwording is een eerste stap. Succes!

 2. Ik zou graag meer willen weten Soul Body Fusion.

  • Wat zou je willen weten over Soul Body Fusion? Het boek van Jonette Crowley geeft veel informatie en in een Soul Body Fusion workshop krijg je veel achtergrondinformatie en leer je Soul Body Fusion toepassen op jezelf en 1-op-1 op anderen en op dieren. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@levensverbinding.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *