(Groeps)sessies Soul Body Fusion®

Wil je meer balans in je leven? Wil je goed omgaan met alles wat er om je heen gebeurt? Hoe zou het zijn om je volledige potentie te leven? Dan is een Soul Body Fusion® sessie iets voor jou. Ik bied zowel individuele sessies live in mijn praktijk of online/op afstand aan als groepssessies (alleen online).

Toename van bewustzijn

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het verhoogt meetbaar een toename in je bewustzijn in een tijdsbestek van slechts 20 minuten.

Individuele Soul Body Fusion® sessie

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een
hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

We hebben zowel vooraf als achteraf een kort gesprek. In totaal duurt de sessie ongeveer 60 minuten. Ik raad aan om minimaal drie sessies te doen in drie weken, maar meer of minder sessies zijn ook mogelijk.

Groepssessie Soul Body Fusion®

Groepssessies vinden online plaats. Je krijgt eerst een korte uitleg over Soul Body Fusion en wat het voor je kan betekenen. Daarna ontvang je 2 x 10 minuten Soul Body Fusion, zoals hierboven beschreven is. Het verschil is dat ik niet fysiek mijn vingers op jouw vingers leg, maar energetisch. Dat werkt net zo goed 😊. Na afloop is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Een groepssessie duurt 1-1,5 uur.

Tarieven

Tarief voor individuele sessies: vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk
1 sessie € 70
2 sessies € 127
3 sessies € 179 (meest gekozen)

Tarief voor groepssessie: € 47, in augustus geldt een vakantietarief van € 37
Datum: dinsdag 10 augustus 2021, start om 19.30 uur online

 

 

Ervaringen

Lieve mensen
Ik heb zojuist een sessie ontvangen van Marjolein. Het was heerlijk. Ik geniet van haar lichte liefdevolle zachtaardige uitstraling. Bij Soul Body Fusion is het mijn ziel die het werk doet, maar met Marjolein als facilitator wordt de ervaring nog leuker en lichter.
Ik zag op een moment een mooie diamant werken boven mijn hoofd die alles van trauma’s super gemakkelijk en snel opruimde. Ik visualiseerde de diamant niet bewust, hij bestond gewoon boven mijn hoofd en begon met te draaien.
Marjolein is een pracht van een vrouw en Soul Body Fusion is een pracht van een techniek die voor iedereen werkt en gemakkelijk en toegankelijk is.
Twijfel niet en boek een sessie met Marjolein, zo word je leven terug fijn.
Groetjes Lode Hanssens

 

Voordat ik 3 Soul Body Fusion sessies kreeg, voelde ik vaak paniek en verdriet. Ook stond ik nooit stil bij mijn gevoel. Nu voel ik me meer in balans. Ik heb nog wel eens een down moment, maar eerder moest om de haverklap huilen. Ik kan bepaalde dingen beter accepteren. Ik zit beter in mijn vel.
Anoniem

 

Ervaringen tijdens een groepssessie:
‘Het voelt of licht mijn cellen doordringt.’
‘Het wordt van binnenuit lichter en ruimer.’
‘Ik voel het stromen en tintelen.’
‘Mijn kaken en nek zijn ontspannen. Normaal houd ik daar veel spanning vast.’
‘Ik heb normaal steenkoude handen. Nu worden ze warm.’
‘Ik heb altijd veel pijn. Tijdens Soul Body Fusion ervaar ik van alles in mijn lichaam, maar geen pijn!’
‘Ik voel een zachte energie en mijn hart gaat open.’
‘Het is alsof de spanning uit mijn lichaam wordt weggetrokken.’
‘Eerst kwam ik weerstand en onrust tegen. Daarna werd het licht van binnenuit en dat duwde de weerstand naar buiten.’
‘Ik ben meer gezakt. Ik voel mijn lichaam, inclusief benen weer.’
‘Eerst voelde ik steken in mijn borstgebied en daarna werd het zachter. Ik voel de energie stromen.’

Reacties zijn gesloten.