Vermoeidheid behandeling bij Levensverbinding in Zwolle

In mijn praktijk Levensverbinding sta ik graag voor je klaar als je op zoek bent naar een vermoeidheid behandeling in Zwolle. Aan de hand van een holistische werkwijze zorg ik ervoor dat de balans in je lichaam wordt hersteld, waardoor je weer snel energiek en bewust in het leven kunt staan. Als ervaren holistisch therapeut en stresscoach in Zwolle sta ik dan ook graag voor je klaar.

Effectieve vermoeidheid behandeling omgeving Zwolle

Het ervaren van vermoeidheid en een gebrek aan energie is een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Ook kinderen hebben hier in toenemende mate last van. Hoe goed we ook letten op onze nachtrust, het energieniveau lijkt maar te blijven dalen en we worden moe wakker. Vermoeidheid wordt in veel gevallen veroorzaakt door stress en spanningen. Dit kan werkgerelateerd zijn, maar kan ook voortkomen uit de privésituatie of de relatie. Tevens kan vermoeidheid veroorzaakt worden door spanningen naar aanleiding van een trauma, stressvolle gebeurtenis of beperkende overtuigingen of (familie) patronen. Vermoeidheid komt ook veel voor bij hooggevoelige personen (hsp).

Een gebrek aan zelfvertrouwen of een bepaald patroon waarin we leven kan behoorlijk wat energie kosten. Vermoeidheid brengt daarnaast ook andere klachten met zich mee zoals irritaties, ziek worden of een gebrek aan concentratie. Een vermoeidheid behandeling van Levensverbinding in Zwolle draagt positief bij aan het herstellen van de balans. Zo voel jij je snel weer energieker, fitter en meer in balans.

Effectieve vermoeidheid behandeling omgeving Zwolle

Door de holistische benadering wordt de vermoeidheid zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch als op spiritueel niveau aangepakt. Er wordt onder andere gewerkt aan je mindset, als ook op de energiebanen, chakra’s en aura van je lichaam door een healing. Als hier blokkades zitten, kan er disbalans en vermoeidheid optreden. Dit kan veroorzaakt worden door trauma’s uit het verleden, vervelende gebeurtenissen of onverwerkte emoties die een grote impact hebben gehad. Stress opheffen en je zelf leren ontstressen maakt ook deel uit van de behandeling.

Het zelfherstellend vermogen van ons lichaam neemt af door blokkades in ons lichaam. Als de energiebanen in ons lichaam verstoord zijn en chakra’s uit balans zijn, kunnen er na verloop van tijd lichamelijke, emotionele en psychische klachten optreden. Vermoeidheid is een veel voorkomend probleem. Door deze blokkades op te heffen door o.a. healing, kan de energie weer vrijuit stromen waardoor jij je beter in je vel voelt, fitter en vitaler bent. Daardoor kun je meer vorm aan je leven geven, doordat je jouw doelen bewust en vanuit je eigen intuïtie kunt behalen.

Naast vermoeidheid behandelingen ben je binnen mijn praktijk ook van harte welkom als je op zoek bent naar overspannen therapie in Zwolle. Als ervaren coach en therapeut sta ik graag voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer informatie wenst over een vermoeidheid behandeling in Zwolle. Direct een afspraak maken mag natuurlijk ook.

Effectieve vermoeidheid behandeling omgeving Zwolle

Reacties zijn gesloten.