Overspannen therapie omgeving Zwolle

Als je overspannen bent of risico loopt om overspannen te raken en therapie zoekt in Zwolle, ben je bij Levensverbinding van harte welkom. Vanuit mijn praktijk voorzie ik je van de juiste therapie en ondersteuning als je hinder ondervindt van stress, spanningen en burnout verschijnselen. Daarbij hanteer ik een persoonlijke aanpak waarin jouw doelen en wensen altijd centraal staan. We raken overspannen als we langdurig worden blootgesteld aan spanningen en stress.

Deze spanningen kunnen veroorzaakt worden door verschillende factoren. Zo kan het voorkomen dat de werkdruk al geruime tijd te hoog ligt, of omdat je problemen ervaart in de relationele sfeer. Overspannen zijn kan vervelende gezondheidsklachten met zich meenemen. Niet alleen fysiek, maar zeker ook op psychisch en emotioneel gebied. Overspannenheid zorgt ervoor dat we niet meer naar behoren kunnen functioneren in de maatschappij, we ons futloos voelen en vermoeid zijn.

Daarnaast kunnen depressieve gevoelens de kop opsteken. Ook angst- en paniekaanvallen zijn symptomen die wijzen op overspannenheid. De energiebanen in ons lichaam raken verstoord en chakra’s raken uit balans waardoor vitale lichaamsdelen minder of zelfs helemaal niet meer werken. Daardoor raken we vermoeid en ondervinden we hinder van psychische en lichamelijke klachten. Overspannen therapie van Levensverbinding in Zwolle biedt dan uitkomst.

stresscoach Zwolle

Effectieve overspannen therapie in Zwolle

Overspannenheid kan tevens veroorzaakt worden doordat we de signalen van spanningen negeren. Dit komt omdat we de verbinding met ons eigen lichaam kwijt zijn geraakt, waardoor we deze symptomen gewoonweg niet meer herkennen. Onze hersenen gaan de druk op den duur als normaal beschouwen. Overspannen worden is dan een onherroepelijk gevolg. Binnen mijn therapie kunnen de klachten verdwijnen of kun je er beter mee omgaan, doordat we de oorzaak aanpakken en door bewustwording. Ook zorgen we ervoor dat de verbinding tussen lichaam en geest hersteld wordt. Ik hanteer een holistische benadering.

Dat betekent dat ik naar je kijk als een geheel. De heling vindt dan ook plaats op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel vlak. Stress opheffen en healing zijn belangrijke onderdelen van de therapie. Blokkades die veroorzaakt zijn door onverwerkte emoties, spanningen en stress kunnen zo effectief opgeheven worden. Je voelt je energieker en staat daardoor meer bewust in het leven. Je krijgt nieuwe inzichten die je direct toe kunt passen in je dagelijkse leven. Daardoor leer je doelen stellen die voortkomen uit je eigen gevoel en intuïtie.

Op deze manier geef je meer vorm aan je leven waarbij stress en spanningen geen hoofdrol meer spelen. In plaats daarvan ervaar je rust, ruimte en ontspanning. Je hebt weer energie om te doen waar jij blij van wordt. Naast overspannen therapie laat ik je als stresscoach en holistisch therapeut in Zwolle ook zien hoe je jezelf binnen een aantal minuten kunt ontstressen aan de hand van een eenvoudige techniek. Ook als je op zoek bent naar een vermoeidheid behandeling in Zwolle ben je bij mij van harte welkom.

Overspannen therapie omgeving Zwolle

Reacties zijn gesloten.