Stresscoach omgeving Zwolle

Als je op zoek bent naar een stresscoach in de omgeving van Zwolle ben je bij Levensverbinding van harte welkom. Aan de hand van persoonlijke coaching wijs ik je de weg hoe je stress en de oorzaken van stress kunt oplossen waardoor jij jouw leven meer vorm kunt geven. Je krijgt inzicht in (oude) patronen en overtuigingen en zicht op de kern van het probleem. Hierdoor ben je vrij om nieuwe keuzes te maken. Ik coach je ook om je inzichten direct toe te passen in je dagelijks leven. Als stresscoach voor de omgeving Zwolle sta ik graag voor je klaar.

Stresscoach omgeving Zwolle

Stress en spanningen kunnen op verschillende manieren veroorzaakt worden.

Dit kan zijn doordat je steeds in oude aangeleerde patronen blijft vervallen. Maar, stress kan ook een direct gevolg zijn van een trauma of een vervelende gebeurtenis. Hierdoor kunnen er diverse lichamelijke, emotionele en psychische klachten ontstaan die je belemmeren in het leven wat je wilt leven. Je voelt je futloos, onzeker, oververmoeid en regelmatig heb je ook last van negatieve en sombere gedachten. Daarnaast zorgt stress ook voor lichamelijke klachten en houdt lichamelijke klachten in stand.

Hierbij kun je denken aan hoofdpijn, buikpijn of pijnlijke, gespannen gewrichten en spieren. Langdurige of chronische stress kan tevens angst, paniekaanvallen en depressie veroorzaken die je belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Als stresscoach voor de omgeving Zwolle leer ik je hoe je zelf effectief stress kunt opruimen. Niet alleen op de korte termijn, maar ook voor in de toekomst, zodat jij richting aan jouw leven kan geven zoals jij graag wilt.

Ervaren stresscoach in Zwolle

Binnen mijn praktijk Levensverbinding maak ik gebruik van een holistische benadering. Dat wil zeggen dat ik een behandeling biedt op alle niveaus. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Daardoor kan stress zelfs op celniveau opgeruimd worden. Je komt weer in balans. Tijdens mijn coaching leer ik je tevens hoe je zelf binnen een aantal minuten kunt ontstressen. Het herbeleven van trauma’s die de spanningen mogelijk veroorzaakt hebben, is daarbij niet nodig. Dit geeft veel ruimte en rust.

Tijdens mijn behandelingen kijk ik altijd vooruit. Je leert stressvrij je doelen te bereiken vanuit je eigen intuïtie en gevoel. Op deze manier kun je jouw leven meer vorm geven zonder dat je hierbij belemmerd wordt door eventuele beperkingen die veroorzaakt worden door stress of spanningen. Daarnaast ben je bij Levensverbinding ook van harte welkom als je op zoek bent naar een behandeling bij vermoeidheid in Zwolle. Deze behandeling is ook holistisch en ook zeer geschikt voor hooggevoelige personen (HSP), die vaak veel last hebben van energieverlies. Voor al mijn behandelingen zorgen we ervoor dat op energetisch niveau de energie in jouw lichaam weer gaat stromen en blokkades opgeheven worden.

Je voelt je daardoor energieker en je draagt hiermee ook bij aan de ondersteuning van je eigen genezingsprocessen. Ook als je overspannen of burnout bent en therapie nodig hebt staat Levensverbinding in Zwolle voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je op zoek bent naar een stresscoach in de omgeving van Zwolle.

Ervaren stresscoach in Zwolle

Reacties zijn gesloten.