Klankschalenbehandeling

Klankschalenbehandeling voor ontspanning en energie

Bij de klankschalenbehandeling zet ik klankschalen op je lichaam en sla ze aan. Ook maak ik je energieveld schoon tijdens de klankschaalbehandeling. Dit heeft een kalmerend effect.

Mensen gebruiken van oudsher klankschalen om te helen, te kalmeren en het lichaam aan te zetten tot genezing. Geluid dringt door tot in onze cellen. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Je organen en weefsels worden gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klankschaal voortbrengt. Daardoor worden blokkades als het ware losgetrild en kan de energie weer stromen. Het geluid en de trilling van de klankschalen heeft een helend en ontspannend effect op lichaam en geest.

Deze klankschalenbehandeling kan ik combineren met een geleide meditatie. Dit versterkt het effect van de behandeling.

Naast klankschalen gebruik ik soms een koshi (windgong) en/of mijn ocean drum. De klanken nemen je mee in een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. 

Na de klankschalenbehandeling

Na de behandeling laat ik je even rusten, zodat de ontspanning doorwerkt. Ik adviseer om veel water te drinken na de klankschalenbehandeling. Zo worden afvalstoffen, die vrijgekomen zijn tijdens de klankschalenbehandeling goed afgevoerd. Soms kunnen er emoties vrijkomen. Dat is normaal. Wat vastgezet was, gaat weer stromen. Lekker aan toegeven!

Reacties zijn gesloten.