Workshops

Workshop ontstressen

Heb jij last van (de gevolgen van) stress? Heb jij zicht op je stress signalen en aanleidingen die een stressreactie veroorzaken? Wil je echt van stress afkomen ipv. stress managen? Wil je het verleden in het verleden laten en stress uit het verleden opheffen, zodat je je kunt richten op de toekomst die jij zelf vorm geeft? Dan is deze workshop bedoeld voor jou.

Marjolein van der Burgt biedt een afwisselende avond tussen theorie en praktijk met max. 8 deelnemers, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Je krijgt inzicht in jouw stresssignalen en triggers en je leert een eenvoudige manier om jezelf in een paar minuten te ontstressen, waardoor je je ontspannen en prettig voelt en weer helder kunt denken.

Datum: woensdag 20 maart 2019
Tijd: 19.30-22.00 uur
Plaats: Zuiver Geluk Conceptstore, Kleine A 5 (tussen het Kruidvat en Xenos), Zwolle
Prijs €65

Voor opgave of vragen: info@levensverbinding.nl of bel 06-50500092 of vul onderstaand formulier in.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Ervaring:
Allereerst dank je wel voor een heerlijke middag ontstressen! Ik heb het ervaren als een soort bewustwording: even een momentje stilstaan bij wat stress nu is, waar het vandaan komt en hoe je er zelf de regie over kunt krijgen.
Theorie en praktijk werd goed afgewisseld en er was voldoende ruimte om naar elkaar te luisteren of vragen in te brengen. Met name het stilstaan bij: welke momenten zorgen voor stress? Wat doet dit met mij? Welke signalen geeft mijn lichaam dan af en (tot slot) wat kan ik zelf doen om stress te beperken. De meeste actie’s/reacties lijken zo vanzelfsprekend, maar zijn vaak in de tijd door eigen overtuigingen en patronen je valkuilen of blinde vlek geworden.

De methode die Marjolein in de cursus aanbiedt, kunnen eigen overtuigingen en patronen helpen inzichtelijk maken en hoe hier mee aan de slag te gaan. De methode is ook nog eens overal toe te passen, zolang je er zelf in investeert.
Zelf ervaar ik dat het enige oefening vergt om de methode onder de knie te krijgen/eigen te maken. Oplossingen/aanpak wat ik jaren lang op een bepaalde manier heb gedaan, verdwijnen natuurlijk niet zomaar. En met dat in mijn achterhoofd ga ik met vertrouwen deze nieuwe uitdaging aan.

Lieve Marjolein dank je wel voor je inzichten en het delen van je kennis. Ik heb de middag ervaren als een middagje quality time voor mezelf.
Jouw open houding en liefdevolle aanpak zorgen ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde. Dit zag en voelde je ook terug bij de andere deelnemers, er kwamen open gesprekken op gang en men durfde zich kwetsbaar op te stellen, dit kan alleen wanneer men zich (naar mijn mening) veilig voelt.

Keep up the good work!
Jacqueline

Reacties zijn gesloten.