Visionboard maken – ga creatief aan de slag met je verlangens

Wat wil je graag bereiken, wat wil je het liefst doen?

Een visionboard is een manier om wensen, dromen en verlangens weer te geven. In sfeer, kleur en beeld haal jij je binnenste naar buiten en geef je het vorm op papier. Hoe krachtig is dat? Plaatjes zeggen immers meer dan 1000 woorden en je hersenen werken het meest krachtig met beelden. Een visionboard maken, activeert je onderbewustzijn om je te focussen op je dromen en deze stap voor stap werkelijkheid te maken. Je gaat op een creatieve manier aan de slag met je verlangens en wensen voor het nieuwe jaar.

Hoe ziet de workshop eruit?

  • We beginnen met een meditatie/visualisatie-oefening om te ontspannen en in contact komen met onszelf en onze dromen en verlangens.
  • Aan de hand van tijdschriften kies je intuïtief die beelden en woorden die je aanspreken en deze knip en plak je op je een vel papier: jouw visionboard. We werken in een rustige sfeer.
  • Als je visionboard klaar is, ga je onderzoeken wat jouw visionboard je laat zien. Ook geef ik je een stukje persoonlijke coaching om te kijken wat jouw tegenhoudt om je droom te verwezenlijken en met welke eerste actie je aan de slag kunt om dichter bij jouw dromen en wensen te komen. Ik geef wat achtergrond informatie over het effect van onze mindset.
  • Dit alles onder het genot van heerlijke koffie en thee, wat lekkers en een goede sfeer.

De workshop Visionboard maken is geschikt voor iedereen die op een creatieve manier in contact wil komen met zijn ware verlangens.

In kleine groepen is het mogelijk een extra stukje coaching te krijgen n.a.v. je visionboard.

Heb je interesse in een privé workshop, laat het me weten via info@levensverbinding.nl! Dit is ook inspirerend en leuk om te doen samen met een vriend(in) of groepje (collega’s, gezin).

Leuke middag en mooie inzichten rijker

Afgelopen vrijdag bij Marjolein een bijzondere workshop visionboard maken gedaan. We werden warm ontvangen in haar gezellige praktijkruimte. Na een heerlijk kopje koffie en taart (het was voor de verjaardag van mijn vriendin) was het tijd om aan de slag te gaan. We begonnen met een fijne begeleide meditatie om dicht bij ons innerlijk gevoel te komen. En daarna lagen er tijdschriften klaar waar we naar hartelust in mochten scheuren en knippen. In het begin een beetje raar maar al snel hadden we de smaak te pakken. Niet nadenken maar gewoon doen. Na enige tijd was het tijd om de plaatjes op te plakken ook geheel op gevoel. Toen dat klaar was, was er alle tijd om eens goed naar de visionboards te kijken. En daar kwamen verrassende dingen naar voren.

Marjolein neemt hier echt de tijd voor en grappig wat zij allemaal kan vertellen en de inzichten die ze kan geven. Wij gingen met een blij gevoel een een prachtig kunstwerk naar huis. Een leuke middag en mooie inzichten rijker. Bedankt Marjolein.
Groetjes Petra en Mary-jane

Inspirerend en eye-openers

Wij hebben de ochtend bij Marjolein als positief ervaren! Het was inspirerend, zette aan tot bewustwording en even stil staan bij waar je je op dit moment in je leven bevindt en wat je belangrijk vindt. De meditatie hielp ons te landen en dichter bij onze intuïtie te komen. We zijn naar huis gegaan met een paar eye-openers. Marjolein heeft ons in dit proces geholpen door een paar prikkelende vragen te stellen. En verder was het ook gewoon een gezellige ochtend. Knippen en plakken, daar nemen we niet dagelijks de tijd voor 😉
Ervaring van twee dames

Reacties zijn gesloten.