Visionboard maken – ga creatief aan de slag met je verlangens

Wat wil je graag bereiken, wat wil je het liefst doen?

Visionboard maken- ga creatief aan de slag met je verlangens_Levensverbinding_Zwolle

Een visionboard is een manier om wensen, dromen en verlangens weer te geven. In sfeer, kleur en beeld haal jij je binnenste naar buiten en geef je het vorm op papier. Hoe krachtig is dat? Plaatjes zeggen immers meer dan 1000 woorden en je hersenen werken het meest krachtig met beelden. Een visionboard maken, activeert je onderbewustzijn om je te focussen op je dromen en deze stap voor stap werkelijkheid te maken. Je gaat op een creatieve manier aan de slag met je verlangens en wensen voor het nieuwe jaar.

Hoe ziet de workshop eruit?

  • We beginnen de ochtend met een meditatie/visualisatie-oefening om te ontspannen en in contact komen met onszelf en onze dromen en verlangens.
  • Aan de hand van tijdschriften kies je intuïtief die beelden en woorden die je aanspreken en deze knip en plak je op je een vel papier: jouw visionboard. We werken in een rustige sfeer.
  • Als je visionboard klaar is, ga je onderzoeken wat jouw visionboard je laat zien. Ook geef ik je een stukje persoonlijke coaching om te kijken wat jouw tegenhoudt om je droom te verwezenlijken en met welke eerste actie je aan de slag kunt om dichter bij jouw dromen en wensen te komen. Ik geef wat achtergrond informatie over het effect van onze mindset.
  • Dit alles onder het genot van heerlijke koffie en thee, wat lekkers en een goede sfeer.

De workshop Visionboard maken is geschikt voor iedereen die op een creatieve manier in contact wil komen met zijn ware verlangens. Marjolein van der Burgt, holistisch therapeut en stresscoach begeleidt deze workshop. Jouw investering bedraagt € 27,50 inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers. Mocht je eigen tijdschriften mee willen nemen om uit te knippen, dan mag dat natuurlijk.

Datum: Bij min. 4 aanmeldingen plan ik een nieuwe datum. Laat me weten als je interesse hebt.
Tijd: nader te bepalen
Plaats: Praktijkruimte Wilko Jongman, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum)
Prijs € 27,50 incl. koffie, thee, lekkers en alle materialen

Aanmelden kan via: info@levensverbinding.nl of vul onderstaand formulier in.

Heb je interesse in een privé workshop, laat het me weten! Dit is ook inspirerend en leuk om te doen samen met een vriend(in) of groepje (collega’s, gezin).

Ervaring van twee dames:
Wij hebben de ochtend bij Marjolein als positief ervaren! Het was inspirerend, zette aan tot bewustwording en even stil staan bij waar je je op dit moment in je leven bevindt en wat je belangrijk vindt. De meditatie hielp ons te landen en dichter bij onze intuïtie te komen. We zijn naar huis gegaan met een paar eye-openers. Marjolein heeft ons in dit proces geholpen door een paar prikkelende vragen te stellen. En verder was het ook gewoon een gezellige ochtend. Knippen en plakken, daar nemen we niet dagelijks de tijd voor
😉

Reacties zijn gesloten.