Visionboard maken – ga creatief aan de slag met je verlangens

Wat wil je graag bereiken, wat wil je het liefst doen?

Een visionboard is een manier om wensen, dromen en verlangens weer te geven. In sfeer, kleur en beeld haal jij je binnenste naar buiten en geef je het vorm op papier. Hoe krachtig is dat? Plaatjes zeggen immers meer dan 1000 woorden en je hersenen werken het meest krachtig met beelden. Een visionboard maken, activeert je onderbewustzijn om je te focussen op je dromen en deze stap voor stap werkelijkheid te maken.

Hoe ziet de avond eruit?

  • We beginnen de avond met een meditatie/visualisatie-oefening om te ontspannen en in contact komen met onszelf en onze dromen en verlangens.
  • Aan de hand van tijdschriften kies je intuïtief die beelden en woorden die je aanspreken en deze knip en plak je op je een vel papier: jouw visionboard. We werken in een rustige sfeer.
  • Als je visionboard klaar is, ga je onderzoeken wat jouw visionboard je laat zien. Ook geef ik je een stukje persoonlijke coaching om te kijken wat jouw tegenhoudt om je droom te verwezenlijken en met welke eerste actie je aan de slag kunt om dichter bij jouw dromen en wensen te komen. Ik geef wat achtergrond informatie over het effect van onze mindset.
  • Dit alles onder het genot van heerlijke koffie en thee, wat lekkers en een goede sfeer.

De workshop is geschikt voor iedereen die op een creatieve manier in contact wil komen met zijn ware verlangens. Marjolein van der Burgt, holistisch therapeut en stresscoach begeleidt deze avond. Jouw investering bedraagt € 27,50 inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers. Mocht je eigen tijdschriften mee willen nemen om uit te knippen, dan mag dat natuurlijk.

Datum: Woensdag 10 juli 2019
Tijd: 19.30-21.30 u
Plaats: Zuiver Geluk Conceptstore, Kleine A 5 (tussen het Kruidvat en Xenos), Zwolle
Prijs € 27,50 incl. koffie, thee, lekkers en alle materialen

Aanmelden kan t/m 7 juli: info@levensverbinding.nl of vul onderstaand formulier in.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht


Reacties zijn gesloten.