Reis door je chakra’s, een bewustzijnsreis

De chakra’s zijn de energiecentra in ons energetisch lichaam, die ons stoffelijke lichaam van energie voorzien. Ieder chakra heeft een eigen frequentie en een eigen bewustzijn. Als de energie goed stroomt in de chakra’s en als er balans is, voelen we ons geaard en verbonden. Het leren kennen van je chakra’s leert je veel over jezelf en hoe je in het leven staat.

Je chakra’s beter in balans brengen, heeft een positieve uitwerking op je (dagelijks) leven. Daarom geef ik de cursus Reis door je chakra’s, een bewustzijnsreis.

Wat levert de cursus Reis door je chakra’s je op:

– Je leert jezelf op een dieper niveau kennen
– De verbinding met jezelf wordt sterker
– Je leert je blokkades opheffen en jezelf helen
– Je verdiept/versterkt je intuïtie
– Meer balans
– Je krijgt kennis over de chakra’s en wat ze voor jou betekenen in je dagelijks leven
– Je verdiept je spirituele ontwikkeling

Praktische informatie

De cursus Reis door je chakra’s, een bewustzijnsreis, is een cursus van 8 maanden. Iedere maand gaan we in groepsverband aan de slag met één chakra tijdens een les van 2 uur. Tijdens de les krijg je informatie over het chakra en gaan we vooral ervaringsgericht bezig. We doen oefeningen om het chakra beter te leren kennen en oefeningen om het chakra in balans te brengen. Ook wisselen we ervaringen uit. Je krijgt aan het eind van de les opdrachten/oefeningen mee om je chakra beter te leren kennen en aandacht te geven. In les 8 verbinden we alle chakra’s met elkaar en blikken we terug en vooruit op onze reis.

Tussen de lessen in kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen via een WhatsApp groep. Daarnaast zal ik extra oefeningen en tips geven of interessante informatie delen.

Jouw investering: €397. Dit bedrag is inclusief:
– Maandelijkse lessen met thee en iets lekkers
– Cursusmateriaal
– Toegang tot een besloten WhatsApp groep met mogelijkheid tot het stellen van vragen, uitwisselen van ervaringen en extra oefeningen/lesmateriaal
– Gedurende de cursus ontvang je 10% korting op een persoonlijke sessie, indien je dit wenst.

Vereisten aan deelnemers: Je hebt al wat innerlijk werk gedaan / aan jezelf gewerkt en staat open voor de dingen die je op deze reis tegen gaat komen. Twijfel je of deze cursus bij jou past, neem gerust contact met mij op.

Groepsgrootte: min. 6 deelnemers, max. 8 deelnemers. Door de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
Data: Maandagavond 25 september 2023, 30 oktober, 27 november, 18 december, 22 januari 2024, 26 februari, 25 maart, 22 april en 27 mei.
Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur
Locatie: Praktijkruimte Wilko Jongman, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum)

Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op. Wil je mee op reis? Dan ontvang ik graag je aanmelding.

Ervaringen

Bewust van balans en disbalans chakra’s

De chakracursus heeft mij inzicht gegeven in het bestaan van chakra’s en hoe je de chakra’s in balans kunt brengen. Door de cursus ben ik echt anders naar kleuren, stenen en fysieke mankementen gaan kijken. Ik relateer deze onderwerpen tegenwoordig aan een chakra en ben mij bewust van balans/disbalans. De thuisopdrachten zijn echt makkelijk mee te nemen in je dagelijks leven. Kortom: Fijne cursus. Veel geleerd. Mooie groep mensen.
Floor

Inspirerende chakra-reis

De chakra-reis van Marjolein was enorm inspirerend. Het was een prachtige reis langs de chakra’s, die ik nu in verbinding kan brengen met mijn fysieke lichaam en mentale welzijn. Het was fijn dit met medereizigers mee te maken. De uitwisseling van ervaringen met hen verdiepte mijn ervaring en begrip. Het is een groep die ik in mijn hart heb gesloten. Marjolein nam me mee in fijne visualisaties en meditaties, waar ik tot menig inzicht ben gekomen. Zo mooi hoe thema’s waar je aan kan en mag werken als vanzelf naar voren komen vanuit je eigen weten.  Ze heeft voor deze visualisaties een prettige stem en rustige uitstraling. Het is een onvergetelijke reis die ik graag nog eens maak, omdat ik zeker weet dat de ervaring elke keer verdiept. Een absolute aanrader.
Janine

Meer bewustzijn en vertrouwen in mijn intuïtie

De afgelopen maanden heb ik de cursus Reis door je Chakra’s bij Marjolein gevolgd. Een fijne cursus in een fijne ruimte waarin iedere maand 1 chakra aan bod kwam. De sfeer tussen de cursisten was goed waardoor ervaringen gedeeld konden worden en tussendoor was er contact mogelijk via Whatsapp. Er is gebruik gemaakt van verschillende werkvormen en hulpmiddelen waaronder visualisaties, theoretische verdieping, moodboards, kaarten en stenen. De cursus heeft bij mij gezorgd voor meer bewustzijn en heeft het vertrouwen in mijn intuïtie verder versterkt. Ik vind het jammer dat onze gezamenlijke reis voorbij is, maar we hebben voldoende tools gekregen om onze persoonlijke reis voort te zetten…
Dank Marjolein!
H

Reacties zijn gesloten.