Reis door je chakra’s, een bewustzijnsreis

De chakra’s zijn de energiecentra in ons energetisch lichaam, die ons stoffelijke lichaam van energie voorzien. Ieder chakra heeft een eigen frequentie en een eigen bewustzijn. Als de energie goed stroomt in de chakra’s en als er balans is, voelen we ons geaard en verbonden. Het leren kennen van je chakra’s leert je veel over jezelf en hoe je in het leven staat.

Je chakra’s beter in balans brengen, heeft een positieve uitwerking op je (dagelijks) leven. Daarom geef ik de cursus Reis door je chakra’s, een bewustzijnsreis.

Wat levert de cursus Reis door je chakra’s je op:

– Je leert jezelf op een dieper niveau kennen
– De verbinding met jezelf wordt sterker
– Je leert je blokkades opheffen en jezelf helen
– Je verdiept/versterkt je intuïtie
– Meer balans
– Je krijgt kennis over de chakra’s en wat ze voor jou betekenen in je dagelijks leven
– Je verdiept je spirituele ontwikkeling

Praktische informatie

De cursus Reis door je chakra’s, een bewustzijnsreis, is een cursus van 7 maanden. Iedere maand gaan we in groepsverband aan de slag met één chakra tijdens een les van 2 uur. Tijdens de les krijg je informatie over het chakra en gaan we vooral ervaringsgericht bezig. We doen oefeningen om het chakra beter te leren kennen en oefeningen om het chakra in balans te brengen. Ook wisselen we ervaringen uit. Je krijgt aan het eind van de les opdrachten/oefeningen mee om je chakra beter te leren kennen en aandacht te geven.

Tussen de lessen in kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen via een besloten Facebookgroep. Daarnaast zal ik extra oefeningen en tips geven of interessante informatie delen.

Jouw investering: €350. Dit bedrag is inclusief:
– Maandelijkse lessen met thee en iets lekkers
– Cursusmateriaal
– Toegang tot besloten Facebookgroep met mogelijkheid tot het stellen van vragen, uitwisselen van ervaringen en extra oefeningen/lesmateriaal
– Gedurende de cursus ontvang je 10% korting op een persoonlijke sessie, indien je dit wenst.

Vereisten aan deelnemers: je hebt al wat innerlijk werk gedaan / aan jezelf gewerkt en staat open voor de dingen die je op deze reis tegen gaat komen. Twijfel je of deze cursus bij jou past, neem gerust contact met mij op.

Groepsgrootte: min. 4 deelnemers, max. 6 deelnemers. Door de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
Data: Vrijdagavond 19.30 uur-21.30 uur op 17 september, 15 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari 2022, 11 februari en 11 maart.
Locatie: Praktijkruimte Wilko Jongman, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum)

Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op. Wil je mee op reis? Dan ontvang ik graag je aanmelding.

Reacties zijn gesloten.