Cursus intuïtieve ontwikkeling

Wil jij het contact met je intuïtie versterken en je intuïtie als kompas gebruiken?
Ben je nieuwsgierig hoe je energetisch in elkaar zit?
Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf om jezelf verder te ontwikkelen?
Meld je dan aan voor de cursus intuïtieve ontwikkeling.

De cursus is ervaringsgericht. We doen veel oefeningen (o.a. meditaties/visualisaties) en wisselen ervaringen ook. Je leert hoe je e.e.a. kan integreren in de praktijk. Ook krijg je achtergrondinformatie.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Wat is intuïtie, hoe herken je het?
 • Aarden
 • Aura
 • Hooggevoeligheid
 • Energielekken (leeglopen, vervuilen, vervloeien) en energetische bescherming
 • Chakra’s en chakrapsychologie
 • Werken met intuïtiekaarten
 • Energetische koorden

Doelen:

 • Je maakt kennis met energie en je intuïtie
 • Je leert je intuïtie herkennen en ernaar leren luisteren
 • Je leert hoe je je intuïtie praktisch kunt inzetten
 • Je wordt je bewust dat je een energetisch wezen bent en leert je energie te beheren
 • Je wordt je bewust van hooggevoeligheid en hoe hiermee om te gaan
 • Je neemt tijd en ruimte om met jezelf (bezig) te zijn
 • Je versterkt de verbinding met jezelf

Door de kleine groep (max. 4 deelnemers) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en eigen inbreng in wat je wilt leren en ervaren en waar je tegenaan loopt.

Locatie: praktijk Levensverbinding, Snelliuslaan 6 in Zwolle (Berkum)
Investering: €189, incl. uitgebreid cursusmateriaal, thee en wat lekkers
Frequentie: 8 bijeenkomsten van 2 uur, 1 x per 2 weken

De eerstvolgende cursus intuïtieve ontwikkeling start op een nader te bepalen moment. In overleg met de groep plannen we een vast moment.

Heb je interesse in de cursus, meld je aan. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met me op.

intuïtieve ontwikkeling _Levensverbinding_Zwolle

Ervaringen

Sinds de bijeenkomsten van de cursus intuïtieve ontwikkeling voel ik mij meer geaard en ben ik de wereld van de aura aan het ontdekken. Voorheen had ik daar niet zoveel mee, nu merk ik dat het veel doet voor mijn energie en het mij een positievere instelling geeft.

Door Marjolein ben ik mij bewuster geworden van mijn intuïtie en hoe ik deze kan inzetten. Zo belde ik bijvoorbeeld iemand precies terwijl zij mij nodig had. Ik vind dat Marjolein de lessen met enthousiasme en liefde begeleidt en veel doet om de inhoud te laten aansluiten op de interesses en behoeften van de deelnemers. Een echte aanrader!
Janine, Zwolle

Je ziet het pas als je het doorhebt
In de westerse wereld zijn we gefocused op de ratio. Begrippen als: ‘aura, chakra’s, intuïtie, een lijntje hebben met iemand, meditatie, energie, morfogenetisch veld, reiki, healing, aarden” zeiden me wel wat maar wat het precies is wist ik niet. 

In de cursus intuïtieve ontwikkeling werd dit allemaal kort maar duidelijk uitgelegd. Daarnaast gingen we hier zelf mee aan de slag en konden we zo zelf ervaren wat er gebeurde. Soms was de ervaring subtiel, op andere momenten was het heel prominent en duidelijk. Door er aandacht aan te geven en je ervan bewust te zijn merk je dat het veel meer is dan toeval. 
Voor mij was het een indrukwekkende en brede kennismaking met een hele nieuwe wereld. Ik ben ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen ratio en intuïtie maar dat ze elkaar versterken. En het goede nieuws is: “deze cursus smaakt naar meer”
Anoniem

Ik heb de cursus intuïtieve ontwikkeling bij Marjolein gevolgd. Het waren 8 fijne, verbindende en verbazingwekkende bijeenkomsten. Fijn omdat ik deel mocht uitmaken van een hele fijne groep cursisten, en Marjolein de cursus op een heel fijne, rustige en bekwame manier leidde. Verbindend omdat duidelijk werd dat wij in een verbindend web zitten met alle anderen om ons heen. Communicatie is eigenlijk nog meer energetisch, intuïtief en non-verbaal, dan ik al dacht. De energetische verbindingen waarmee we energie uitwisselen of verliezen aan een ander, komen op een mooie manier aan het licht en de oefeningen zijn heel behulpzaam.

Ook verbindend omdat tijdens meditaties en oefeningen ik meer verbinding voelde met mijn eigen kern en met hetgeen waar ik de aandacht dan op richt. Ik vind het verbazingwekkend wat een medecursist kan voelen bij een oefening energetisch behandelen. Ook hebben we opstellingen gedaan, waarbij de uitkomst weer verbazend past in mijn belevingswereld, en me tegelijk nieuwe inzichten geeft.Ook het meegekregen cursusmateriaal met veel oefeningen is praktisch.
Als er nog een vervolg of verdieping komt doe ik zeker weer mee.
WB

Reacties zijn gesloten.