Workshop Soul Body Fusion®

In een workshop Soul Body Fusion® leer je Soul Body Fusion toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Natuurlijk ontvang je ook een Soul Body Fusion sessie. Na de workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Je kunt deze techniek dan direct gebruiken om beter in balans te komen en beter te functioneren in je dagelijks leven. Ook kun je de techniek inzetten voor je cliënten in je (toekomstige) praktijk. Het is mogelijk de workshop als bijscholing volgen voor je beroepsvereniging.

Praktische informatie:
De Soul Body Fusion® workshop duurt 1 dag van 9.30 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Geplande data:
Zaterdag 27 november 2021 (NOG 1 PLEK)
Dinsdag 7 december 2021 Online (via Zoom)
Zaterdag 22 januari 2022

Locatie: Praktijkruimte Wilko Jongman, Campherbeeklaan 82, Zwolle (Berkum)

Investering voor de workshop, incl. cursusmateriaal, certificaat, thee en wat lekkers:
€ 179 standaardtarief
€ 129 kortingstarief (voor mensen zonder praktijk en die geen of alleen gratis sessies (gaan) geven)

NB: Het certificaat is bij zowel het standaard- als het kortingstarief inbegrepen.

Wil je de workshop graag volgen, kun je het bedrag niet in één keer betalen, dan is het bij wijze van uitzondering mogelijk om in delen te betalen. Vermeld op het contactformulier als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Door het volgen van de workshop ben je afgestemd op het Soul Body Fusion proces. Daarna kun je het proces zelf activeren met een intentie, zodat je lichaamscellen de hogere frequenties van je ziel kunnen opnemen en vasthouden. Dit kan je dan zowel voor jezelf als anderen doen.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over wat Soul Body Fusion is en hoe het werkt. Ook oefen je het proces met een mede-cursist, zodat je zowel ervaart hoe het is om Soul Body Fusion te geven als te ontvangen.

Rust en verbondenheid

De workshop wordt gegeven door Marjolein van der Burgt, Soul Body Fusion® Teacher.

Mijn ervaring is dat Soul Body Fusion (SBF) me in balans brengt. Ik krijg het gevoel thuis te komen terwijl ik SBF doe. Het verhoogt mijn trillingsfrequentie, waardoor ik me niet meer (zo) laat meeslepen door gebeurtenissen en emoties van anderen. Als hooggevoelige is dit een ideale techniek. Eerder liep ik leeg op situaties en bij andere mensen. Nu kan ik beter bij mezelf blijven. Ik ben meer aanwezig in mijn lichaam en beter geaard. Het geeft me rust en een gevoel van verbondenheid.

Meetbare toename bewustzijnsniveau

Neil Habgood, een Amerikaanse kinesioloog schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht, kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands bewustzijnsniveau. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. Er wordt onmiddellijk een toename van het algehele bewustzijnsniveau bereikt in een tijdsbestek van slechts 20 minuten.
(Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Ervaringen

Aanmelden

Via info@levensverbinding.nl of onderstaand formulier:

Reacties zijn gesloten.