Ontspanning en energie

Heb jij behoefte aan ontspanning? Ben je moe of heb je weinig energie en wil je je opladen? Of wil jij jezelf of iemand verwennen?
Dan is het ontspannings-en energiepakket voor jou!

In dit pakket heb je keuze uit onderstaande behandelingen. Je mag variëren of steeds voor dezelfde behandeling kiezen.

Het pakket bestaat uit 5 behandelingen van een 1 uur en kost slechts €250. De 5 behandelingen vinden plaats op afspraak, binnen 6 maanden.
Vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk.

Behandelingen voor ontspanning en energie

AromaTouch®

De AromaTouch® massage is een zachte ritmische aanraking, waarbij acht etherische oliën worden gebruikt. De massage en oliën geef ik op je rug, nek, hoofd en onderkant van de voeten. Ik werk op je energiebanen en punten op het lichaam die in contact staan met de organen. Ook stimuleer ik de reflexpunten van je voeten en oren. Dit brengt je lichaam en geest in balans en het activeert je zelfhelend vermogen.

Metamorfosemassage

metamorfosemassage

Dit is een zachte helende massagevorm van voeten, handen en hoofd. Het ruimt blokkades op die ontstaan zijn rond de conceptie, zwangerschap en geboorte en helpt deze te verwerken om zo een nieuwe start te maken.

De massage is heel ontspannend en levensenergie die geblokkeerd was, kan weer vrij komen. De massage brengt de geest tot rust. Het kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.

Reiki behandeling in combinatie met edelstenen /edelsteenmassage

Reiki is universele levensenergie. Via mijn handen geef ik dit door, waardoor jouw levensenergie kan stromen en je tot een diepe ontspanning komt. De energie helpt bij het opheffen van blokkades en stimuleert je zelfhelend vermogen. Het geeft je ruimte om op te laden en in beweging te komen.

Edelstenen hebben ieder hun eigen krachtige werking en energie. Ze kunnen je ondersteunen om spanning en blokkades los te laten en energie toe te voegen.

Klankschalenbehandeling, evt. in combinatie met een geleide meditatie

Klankschalenbehandeling voor ontspanning en energie

Klankschalen worden van oudsher gebruikt om te helen, te kalmeren en het lichaam aan te zetten tot genezing. Geluid dringt door tot in onze cellen. Het zorgt ervoor dat alle weefsels en organen in trilling worden gebracht. Daardoor worden blokkades als het ware losgetrild en kan de energie weer stromen. Het geluid en de trilling van de klankschalen heeft een ontspannend effect.

Deze behandeling kan ik combineren met een geleide meditatie voor een innerlijke reiniging. Dit versterkt het effect van de behandeling.

Klankenbad (klankschalen, koshi, ocean drum)

Tijdens het klankenbad word je ondergedompeld in de prachtige en rustgevende klanken van klanschalen, koshi en/of ocean drum. De klanken nemen je mee in een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. 

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Je organen en weefsels worden gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klankschaal voortbrengt. Het heeft een helend en ontspannend effect op lichaam en geest.

Reacties zijn gesloten.