AromaTouch® massage

De AromaTouch® massage is een zachte ritmische aanraking, waarbij acht etherische oliën worden gebruikt. De massage en oliën worden gegeven op de rug, nek, hoofd en onderkant van de voeten. Ik werk op je energiebanen en de viscerale contactpunten (punten op het lichaam die in contact staan met de organen). Ook stimuleer ik de reflexpunten van je voeten en oren.

Doel is om lichaam en geest in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren.

Voor wie is AromaTouch geschikt?

AromaTouch is zacht en is geschikt voor jong en oud, omdat de dosering van de oliën kan worden aangepast aan een jonge of gevoelige huid. Daardoor kan iedereen op een veilige manier profiteren van de ontspannende werking.

Waarom zou ik een AromaTouch massage laten doen?

Allereerst omdat het quality time voor jezelf is 😊. De massage wordt als zeer ontspannend ervaren.
Daarnaast kan de AromaTouch helpen om stress te verminderen, het immuunsysteem te verbeteren, ontstekingen te verminderen en de balans in het lichaam te ondersteunen. Ook verhoogt het je welzijn. Je kunt de AromaTouch massage zowel preventief doen, maar ook als je klachten hebt, kan het ondersteunend werken.

De AromaTouch techniek

De massage bestaat uit zachte, herhalende bewegingen. De oliën worden toegepast in een vaste volgorde. De behandeling omvat de volgende vier fasen, waarin telkens twee essentiële oliën gebruikt worden:

  1. stressvermindering (zowel lichamelijk als emotioneel)
  2. versterking van het immuunsysteem
  3. vermindering van ontstekingsreacties
  4. in balans brengen van het autonoom zenuwstelsel in het lichaam

De essentiële oliën

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van 8 verschillende essentiële oliën van doTerra. De oliën zijn van een hoge therapeutische kwaliteit. Ze zijn puur, zonder chemische toevoegingen en voor 100% natuurlijk. Iedere olie heeft een specifieke werking en de combinatie ervan, zoals tijdens de AromaTouch® Techniek gebruikt wordt, versterkt de werking. Ze worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zo hun helende werk uitvoeren.

Balance – werkt aardend en geeft een gevoel van kalmte en welzijn
Ingrediënten: Spar, Ho hout, Wierook, Blauw Boerenwormkruid, Blauwe Kamille, gefractioneerde kokosolie

Lavendel – werkt ontspannend, kalmeert lichaam en geest, bevordert het bewustzijn, gezondheid, liefde, tevredenheid en geeft een algemeen gevoel van welbehagen

Melaleuca (Tea Tree) – werkt zuiverend, versterkt het immuunsysteem, is antibacterieel en schimmelwerend

On Guard – werkt reinigend, versterkt het immuunsysteem, is verkwikkend en stemmingsverhogend
Ingrediënten: Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus, Rozemarijn

AromaTouch – ontspant spieren, kalmeert, versterkt de bloedsomloop, ontstekingsremmend
Ingrediënten: Cipres, Pepermunt, Marjolein, Basilicum, Grapefruit, Lavendel

Deep Blue – verzachtend en verwarmend voor pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten, pijnstillend en ontstekingsremmend
Ingrediënten: Wintergroen, Kamfer, Pepermunt, Blauw Boerenwormkruid, Duitse Kamille, Helichrysum, Osmanthus

Wild Orange – opbeurend, geeft energie, revitaliseert, kalmerend, kan angsten verminderen, brengt gevoel van geluk

Pepermunt – zuiverend en stimulerend voor de geest, geeft energie, het brengt je terug in het nu

Ervaring

Ik heb een spierziekte en kon wel wat ontspanning gebruiken. Bij Marjolein was het makkelijk om me te ontspannen. De ruimte en de heerlijke geuren maakten ook dat de sfeer direct heel prettig was. Ik heb een AromaTouch massage gehad. Dat was lekker rustig en het deed mijn lijf heel goed.

Marjolein is heel integer en weet een fijne sfeer te creëren. In alle rust zakte ik lekker weg en heb ik genoten van de sfeer, de geur en de massage. Vervolgens voelde ik me de rest van de dag wat loom en lekker rustig. De ontspanning in de spieren heeft nog een poos fijn gevoeld.

Ik ga nog meer dingen uitproberen bij Marjolein, om af en toe eens iets voor mezelf te doen om echt te ontspannen en om de aandacht die dan even helemaal voor mij is.
Ingrid

Reacties zijn gesloten.